Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Duurzaam plekje
L’Essenza Oasi Sensoriale
Boutique hotel
1 - 2 personen
vanaf € 110 per nacht

Bijzonder overnachten op Sardinië

L’Essenza Oasi Sensoriale is een boutique hotel, in het noordoosten van Sardinië. Slechts 10 minuten van de kust, op het platteland bij Torpè, ligt deze oase van rust. Een magische plek met mooie en charmante kamers, karakteristiek en comfortabel.

Overnachten bij L’Essenza

Wanneer je op zoek bent naar een romantisch verblijf op Sardinië, dan is L’Essenza de ‘place to be’. Het hotel heeft slechts vier kamers, liefdesnestjes, ofwel suites in een hut. De hutjes zijn traditionele ronde Pinettos, herdershutjes, met elk een eigen karakter en kleur. Je komt hier om op te laden en tot rust te komen. Je in de watten te laten leggen in de wellness, met massage treatments, yoga en meditatie workshops. Het ontbijt, echt een feestje, wordt geserveerd in de gemeenschappelijke woonkamer, met open haard.

Zorg dat je tijdens de zonsondergang een plekje op het terras hebt, met een goed gevulde borrelmand.

Op vakantie in Tepilora Natural Park

Het duurzaam gerunde L’Essenza Oasi Sensoriale ligt op 3 km van het centrum van Torpè, in het Tepilora Natural Park, UNESCO werelderfgoed. Het noorden van Sardinië biedt tal van mogelijkheden voor de invulling van je vakantie. Kanoën of wandelen in het natuurpark, een dagje varen voor de kust, in de Golf van Orosei met indrukwekkende grotten, naar het strand of een van de charmante dorpjes in het binnenland.

Bezig...
Ga naar de website


L’Essenza Oasi Sensoriale L'Essenza Oasi Sensoriale Località Cuccu Ezzu, 08020 Torpè

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: