Even geduld...
Lezen
Plekjes
Informatie
lezen
Plekjes
bekijken
Leuke activiteiten
Op zoek naar een leuk uitje, net even anders dan anders? Een leuke activiteit ondernemen geeft je nieuwe energie, plezier en zorgt voor saamhorigheid. Bekijk onze tips om eropuit te gaan.

Een origineel dagje uit

Meer »

Een groot aanbod aan leuke activiteiten

Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Er zijn zoveel leuke activiteiten te ondernemen, maar waar kies je voor tijdens je dagje uit? Een dagje naar een pretpark of dierentuin, een kasteel bezichtigen, naar een museum of naar een zwemparadijs? Ik weet zeker dat je die attracties zelf goed weet te vinden en probeer je te overtuigen om je dag eens anders in te vullen. Er is zoveel leuks te doen, waarbij je buiten de gebaande paden gaat. Ervaar maar eens hoe leuk dat is.

Een rij zeilbootjes aan een steiger in een van de Friese meren

Leuke activiteiten in de natuur

Het is heerlijk om eropuit te gaan en niet de grote mensenmassa’s op te zoeken. Alleen al in de natuur vind je veel leuke activiteiten. Op pad met de boswachter, wad lopen of de uitdaging aangaan op een blote voeten pad. Huur een fiets (of e-bike) en ontdek de schoonheid van onze nationale parken. Of hou het eenvoudig en maak een mooie wandeling in de omgeving.

Jongetje in korte broek, op blote voeten, volledig onder de modder in het bos

Inspiratie voor je dagje uit

Er is voor ieder wat wils; ga je met de liefde van je leven op pad? Wat dacht je van een Vespa tour door het Limburgse Heuvelland of met een mini cooper cabrio toeren langs de IJssel? Een fluisterboot huren in Friesland? Eropuit met je gezin? Een GPS tour met een van de stoere elektrische wagens van Renzy is echt te gek! Een dagje dikke pret met je vriendinnen? Ga toeren in een lelijk eendje met een goed gevulde picknickmand achter in.

Plan snel een dagje vrij en laat je inspireren door onze tips!

Een paar lelijke eendjes op een rij


Ook leuk om te lezen:
Eropuit: De 5 mooiste plekjes om een dagje te varen Een zomerse dag? Ga het water op. Bekijk de mooiste plekjes om een dagje te gaan varen met een fluisterboot, sloep of zeilbootje. Marleen Eropuit: 5 wateractiviteiten in Laag Holland Laag Holland ligt ten noorden van A'dam en bestaat uit idyllische dorpjes, polders, water en vergezichten. Ervaar vanaf het water per sup, fluisterboot... Marleen Eropuit: Edam en de Zaanse Schans Leuk dagje uit in Nederland? Ga eropuit in Laag Holland en ontdek de Zaanse Schans en Edam net even anders. Hoe? Lees het snel! Marleen Eropuit: 5x doen in de Gelderse Poort De Gelderse Poort bij Nijmegen is een bijzonder stukje Nederland. We geven je 5 tips voor de mooiste plekjes en leukste activiteiten. Marleen Eropuit: Goeree-Overflakkee per e-bike Ontdek het Zuid-Hollandse eiland Goeree-Overflakkee. Groen, ruim en rustig. Ga je mee fietsen op Goeree? Onze tips voor een mooie fietstocht. Marleen Flevoland: 3 x adrenalinekick Nederlands jongste provincie Flevoland is avontuur dichtbij! Ontdek dit nieuwste land vanuit de lucht of op het water. 3x adrenalinekick! Heidi Eropuit: Varen op de Friese meren Zelf de rust ervaren van het water, de wind en de vogels? Ga naar Friesland, huur een boot voor een dag of weekend en ga varen op de Friese Meren. Marleen Eropuit: Wetlands Safari bij Amsterdam Op zoek naar een origineel uitje? Ga mee op kanosafari door de wetlands in het Amsterdamse achterland. Een Wetland safari door de polders. Ellen Eropuit: Wadlopen in Friesland Vrijheid, blijheid en genieten op het drooggevallen wad; dat is wadlopen. Actief in de Friese natuur, een bijzondere ervaring. Ellen Eropuit: Toeren met een lelijk eendje Een tof dagje uit waar iedereen blij van wordt? Ga toeren met een lelijk eendje door Laag Holland, ten noorden van Amsterdam. Dikke pret gegarandeerd. Marleen Ontdek: Werelderfgoed UNESCO de Beemster De Beemster in Noord-Holland is een beschermd gebied, UNESCO werelderfgoed. Uniek in de wereld. Ontdek de leukste tips! Marleen Vechtdal: 10 tips voor het leukste dagje uit Ben je op zoek naar het leukste dagje uit? Wil je iets leuks ondernemen tijdens je vakantie in 't Vechtdal? Ontdek deze tips. Marleen