Even geduld...
Lezen
Plekjes
Informatie
lezen
Plekjes
bekijken
Leuke dingen om te doen
Zoek je tips om leuke dingen te doen met je gezin? Om samen met de liefste te ondernemen? Lees onze tips voor leuke dingen om te doen.

Voor op je bucketlist

Leuke dingen om te doen »

Bijzondere activiteiten in Nederland

Wil je iets leuks doen, maar heb je geen zin in een standaard uitstapje zoals de dierentuin of een pretpark? Wil je echt iets bijzonders doen? Een activiteit die bucketlist-waardig is? Dát zijn de dingen die je vindt op Bijzonder Plekje! Van toeren met een Eendje tot kanoën door de wetlands bij Amsterdam… Laat je inspireren: 50x leuke dingen doen in Nederland.

Leuke dingen doen met je gezin

In de drukte van het dagelijks leven kom je er vaak niet aan toe om iets leuks te doen samen met je gezin. School, werk, sport… Voor je het weet is er een weer een week voorbij! Maar hoe gezellig is het om af en toe eens tijd vrij te maken om samen iets leuks te doen? Ga toeren met een oldtimer Volkswagen busje, een bijzondere belevenis waar je nog vaak aan terug zal denken. Huur een bootje in Giethoorn, een fluiterbootje in het Groene Hart of ga op ecosafari in Drenthe. Doe je het liever lekker rustig aan? Reserveer een high tea bij een theetuin en geniet van een middag vol lekkers.

Gezin aan het picknicken bij een Blauw Volkswagen Busje

Romantische bucketlist activiteiten in Nederland

Relaxen in een privé sauna, picknicken op een bijzondere plek in de natuur, toeren door de Achterhoek met een Vespa… Wat gaan jullie samen doen? Zo heerlijk om een dag samen op pad te zijn en even echt tijd voor elkaar te hebben. Laat staan dat je een heel weekend samen bent! Zin in een weekendje weg met z’n tweeën? In het boek Bucketlist Romantisch weekendje weg vind je de leukste tips.