Even geduld...
Lezen
Plekjes
Informatie
lezen
Plekjes
bekijken
De leukste stedentrips
Wat doe je als je er nodig eens tussenuit moet, maar nog lang geen vakantie hebt? Dan plan je gewoon een leuke stedentrip. Of je nu kiest voor een stedentrip in Nederland of daarbuiten, je hebt bij thuiskomst gegarandeerd het gevoel dat je op vakantie bent geweest. Klinkt goed? Meteen regelen dan, dat stedentripje!

De voordelen van een leuke stedentrip

Dat is meteen het eerste grote voordeel van stedentrips: ze zijn zo geregeld. Eigenlijk heb je alleen vervoer en een plek om te overnachten nodig. Ook erg fijn is dat je zo’n stedentrip helemaal kunt aanpassen aan je wensen en mogelijkheden, bijvoorbeeld aan je budget of de vrije dagen die je hebt. Een leuke stedentrip in Nederland past makkelijk in een weekendje weg en hoeft helemaal niet duur te zijn. Ontdek ook eens een minder bekende stad, dat maakt het soms zelfs nog leuker.

Onze Lieve Vrouwenplein Maastricht

Leuk voor iedereen

Reis je niet alleen, maar heb je ook rekening te houden met de wensen van anderen? Dan zit je met een stedentrip helemaal goed. In een stad vind je winkels, musea, leuke koffieplekjes, goede restaurants en bezienswaardigheden allemaal dicht bij elkaar, zodat iedereen zich er wel kan vermaken. Voor natuurliefhebbers is er eigenlijk altijd wel een goede verbinding naar een natuurgebied vlak bij de stad. Om nog maar te zwijgen van de soms indrukwekkende stadsparken. Ook kinderen kunnen zich in een stad onmogelijk vervelen met alles wat er te doen is. Ideaal toch?

Leuke koffietentjes in de stad

De volgende stap: een bijzonder plekje vinden

Heb je er al zin in? Zorg dan dat het niet bij vage plannen blijft. Zet meteen de eerste stap: een bijzonder plekje vinden om te overnachten. Want je duikt natuurlijk niet zomaar het eerste de beste onpersoonlijke hotel in! Juist bij een stedentrip is het fijn om ’s avonds te kunnen ‘thuiskomen’ op een persoonlijke plek die echt bij je past. Zo maak je je stedentrip nog leuker en heb je ook nog eens locals bij de hand, die je met tips op weg kunnen helpen. Wij hebben wel een paar ideetjes voor je waar je zo’n bijzondere overnachting voor je stedentrip vindt…

Hello I am Local in Haarlem


Ook leuk om te lezen:
Slapen: Pillows hotel Amsterdam Nieuw in Amsterdam: het Pillows Anna van den Vondel hotel. Gevestigd in een monumentaal pand aan het Vondelpark. Een impressie! Marleen , 26 januari 2017 Stedentrip: 10 redenen om naar Nijmegen te gaan Nijmegen is de perfecte bestemming voor een stedentrip. Waarom? 10 redenen om te gaan! Marleen , 12 juli 2017 Stedentrip: 4 redenen om Woerden te bezoeken Stedentrip in gedachten? Wedden dat Woerden niet bij je opkomt? Daar breng ik graag verandering in! Marleen , 10 augustus 2016 Stedentrip: 4 x koffie drinken in Delft Ontdek Delft aan de hand van deze toffe koffie adressen. Bijzondere plekjes verspreid over de stad, waar je de lekkerste koffie van Delft drinkt. Jolanda , 4 december 2016 Stedentrip: 5x kop koffie in Utrecht 5 fijne plekken voor een kop koffie in Utrecht. Lisanne van Bier en Appelsap tipt je haar favorieten. Marleen , 1 februari 2016 Stedentrip: de leukste adressen in Arnhem Arnhem is een leuke en veelzijdige stad aan de rand van de Veluwe. We tippen onze favoriete adressen! Femke Ditmars, 3 september 2016 Stedentrip: Den Haag, stad aan de zee De Haagse Strandhuisjes bieden je het beste van twee werelden: zon, zee & strand en Den Haag aan de andere kant. Een fijne combinatie! Marleen , 6 mei 2016 Stedentrip: Koffie- en lunchadresjes in Nijmegen De leukste koffie- & lunchadressen in Nijmegen. De hipste hotspots in Nijmegen (ook bij de Honigfabriek). Hier wil je zijn tijdens je bezoek aan de stad. Marleen , 15 februari 2015 Stedentrip: Leiden Op zoek naar de leukste adressen in Leiden? Laat je inspireren door onze tips. Jorieke , 10 juni 2017