Even geduld...
Lezen
Plekjes
Informatie
lezen
Plekjes
bekijken
De leukste vakantiehuizen in België
Ontdek de leukste vakantiehuizen in België. Verstopt in het bos, in de Belgische Ardennen, aan zee. Een huisje voor een romantisch weekend of groepsverblijf. Zoveel moois te ontdekken!

De leukste huisjes te huur in België

Bekijk de leukste vakantiehuizen in België »

Een bijzonder aanbod vakantiehuizen

Ook in België staat de tijd niet stil. Steeds meer mooie, hippe en moderne vakantiehuizen worden er gebouwd, om jou als gast een bijzondere ervaring te kunnen bieden. De tijd van stoffige, muffe en vochtige vakantiehuizen is allang voorbij. Wanneer je nu een weekendje weg wilt of op vakantie naar België heb je een ruime keuze uit de leukste vakantiehuizen. Niet alleen aan de buitenzijde zijn ze oogstrelend mooi, ook de interieurs mogen er zijn. In Scandinavische sfeer, sereen en warm, met veel kleur of juist heel strak. Ontdek welk huisje het beste bij jou past.

Bijzonder vakantiehuis met open keuken en lange tafel. Op de wand bloemenbehang

Waar vind je de leukste vakantiehuizen in België?

Als je net zoekt op het internet, is het niet makkelijk om het leukste vakantiehuis in België te vinden. Ze liggen verspreid over het land. Hippe huizen aan de Belgische kust, stoere huisjes verstopt in het groen in de Ardennen, duurzaam gebouwde vakantiehuizen in het Hageland en leuke huisjes te huur in de stad. Gelukkig hebben wij al een aantal leuke huizen voor je gevonden. Voor elk wat wils!

Moderne houten vakantiewoning met grote ramen

Een leuk huis huren in België

Of je nu een romantisch huisje zoekt voor een weekendje samen, een heerlijk huis voor het hele gezin of een groter huis om met je groep vrienden of familie naar toe te gaan, kijk even bij ons aanbod van huizen. Je vindt zeker iets leuks!

En weet je wat ook zo leuk is van een vakantiehuis huren in België? Je bent echt even weg! Zodra je de grens over rijdt, voelt alles anders. En dat maakt je vakantie in het huisje extra leuk. Andere architectuur, de Vlaamse taal, de gerechten in de restaurants; zo dicht bij huis en toch zo anders. Extra reden om een een huisje bij onze zuiderburen te huren!

Doorkijk van de eetkamer naar de gezellige woonkamerOnze tips

Ontdek de leukste vakantiehuizen in België. Verstopt in het bos, in de Belgische Ardennen, aan zee. Voor een romantisch weekend of groepsverblijf.