Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
‘t Huys op de Hei
Vakantiehuis en (trouw-)locatie
vanaf 2 personen
vanaf € 220 per weekend

(Trouw-)locatie en romantische vakantiewoning

't Huys op de Hei is een bijzondere locatie in Brabant, een prachtig landgoed waar je kunt trouwen, genieten van een high tea of kunt logeren in een authentieke, romantische vakantiewoning. 

Logeren op een landgoed

De cottage van 't Huys op de Hei is een romantische 4-persoons vakantiewoning, omringd door prachtige tuinen, rust en privacy. De idyllische boerderijwoning heeft twee slaapkamers. De authentieke details en de comfortabele inrichting maken van deze woning een heerlijk thuis. 

Een bruiloft of ‘Hei-Tea’ in stijl?

Iets te vieren en op zoek naar een bijzondere locatie? 't Huys op de Hei biedt volop mogelijkheden. Beleef de sfeer van de mooie tuinen, geniet van een lunch, taartentafel of high tea in de oranjerie, trouwen in de openlucht, een brainstormsessie op de binnenplaats of bij de haard of een borrel op het Franse terras onder de platanen! Gastvrouw Nancy informeert je graag over de mogelijkheden voor een bijzonder moment op deze unieke locatie.

Inspiratie opdoen?

't Huys op de Hei is dagelijks op afspraak geopend voor groepen vanaf 10 personen, van april tot oktober. Bewonder het landgoed tijdens de Open Tuin dagen; een oase van rust en landelijke schoonheid. Op de website van 't Huys op de Hei vind je de data en agenda. 

Bezig...
Ga naar de website


‘t Huys op de Hei Verlengde Heistraat 5 5836 CC Sambeek

Thema's uit dit plekje