Even geduld...
Schrijf een recensie
Onder de Kersenboom
High tea en workshoplocatie
vanaf 6 personen
vanaf € 25 per persoon
Ga naar de website Reserveren

High Tea en workshops

Atelier ‘Onder de Kersenboom' is een bijzondere locatie, landelijk gelegen aan de rand van het bos van de Brabantse Peel. Deze sfeervolle locatie heeft een prachtig aangelegde tuin met oude kersenboom en een uniek ingericht atelier, geschikt voor workshops, whiskey en wijn proeverijen. Atelier 'Onder de Kersenboom' staat in de top 10 van bijzondere High Tea locaties. En niet voor niets!

Ogen tekort in het atelier

Zodra je bij gastvrouw Anita de tuin in stapt kijk je je ogen uit. Verschillende terrassen, mooie gestylde hoekjes, een buitenkeuken met houtkachel; alles ademt veel sfeer. In het atelier kom je ogen te kort. Anita volgt de seizoenen en brengt haar huis, de tuin en het atelier steeds weer in een andere sfeer. Ze werkt graag rond een bepaald thema en bouwt aan de hand daarvan stillevens en taferelen. In het atelier geeft Anita allerlei cursussen, workshops en thema-dagen, vaak gepaard met een overheerlijke high tea. Wanneer je bij Anita in het atelier bent, word je gegarandeerd hebberig…. Alles is te koop, de meest mooie brocante en woonaccessoires. 

Het Soete Leven

Vanaf 'Onder de Kersenboom' starten verschillende wandel- en fietsroutes langs kastelen en landhuizen rondom Mill. Je kunt een bezoek aan 'Onder de Kersenboom' ook goed combineren met een paar bijzondere plekjes in de omgeving, o.a. Guesthouse de Heide en Het Roozenhuys. Proef van het Soete Leven! Een avond of dag 'Onder de Kersenboom' geeft energie en tegelijkertijd rust: even weg uit de drukke wereld.

Bezig...
Ga naar de website


Onder de Kersenboom Meeuwstraat 3a 5451 XA Mill

Thema's uit dit plekje