Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Duurzaam plekje
LOFF Wellness
Kleinschalige wellness
vanaf 1 persoon
vanaf € 99 p.p. all-in dagbezoek sauna

Wellness paradijs in Assen

LOFF Wellness is een kleinschalig wellness paradijs in Assen. Een bijzondere plek met persoonlijke aandacht en alles in huis voor een heerlijke verwendag. Van luxe sauna-faciliteiten, massages, beautybehandelingen, hamam en floaten tot complete wellness arrangementen van een dag.

Over LOFF Wellness

LOFF in Assen is nieuw en lekker luxe. Kleinschalig van opzet, waardoor persoonlijke aandacht gegarandeerd is. Wil je een dag naar de sauna, maar liever niet tussen de massa? Dan is LOFF echt een plek voor jou! Door de ontspannen sfeer ben je gelijk op je gemak. De sfeervolle woonkamer is de plek om even te genieten van een kopje thee, een gezonde lunch, smakelijk diner, high tea, hapjes en drankjes. Alles wordt vers bereid, is biologisch en zoveel mogelijk gluten-, lactose- en suikervrij. Een fijne plek om tijdens je wellnessdag te relaxen, net als in de zonnige tuin met ligbedden.

Wellness arrangementen met of zonder saunabezoek

Mannen en vrouwen zijn welkom bij LOFF. Of het nu voor een paar uur is of voor een hele dag, voor een gezichtsbehandeling of een compleet wellness arrangement. LOFF Wellness bied je de volgende faciliteiten: een Finse Sauna, zoutsauna, infrarood cabine voor 2 personen, een hamam, een stoomcabine, een Finse buitensauna, floating room, diverse massages, beauty behandelingen, een lifestyle shop, yoga, meditatie en pilates. Er zijn speciale badkledingdagen. Reserveer een One Day Retreat of een van de wellness arrangementen en ontdek wat een dag bij LOFF Wellness met je doet.

Bezig...
Ga naar de website


LOFF Wellness Griekenlandlaan 26 9403 DZ, Assen

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: