Even geduld...
Schrijf een recensie
Bezig...
Met Ixxi aan de wand
Welkom bij Sid en Liv
Alles is te koop
Sid en Liv
Licht, strak en hip
Zonnige serre
Mooie woonaccessoires
Volop inspiratie
Doorkijk naar de tuin
In de serre
Hip behang
Alles hip
Leuke muur
Have a seat
In de tuin
Picknickmand
Met Ixxi aan de wand
Welkom bij Sid en Liv
Alles is te koop
Sid en Liv
Licht, strak en hip
Zonnige serre
Mooie woonaccessoires
Volop inspiratie
Doorkijk naar de tuin
In de serre
Hip behang
Alles hip
Leuke muur
Have a seat
In de tuin
Picknickmand
Pin
Marleen ontdekt

Sid en Liv

Lunchwinkel

Sid en Liv
Lunchwinkel

vanaf 1 personen
vanaf € 5 per persoon
Ga naar de website Reserveren

Koffie hotspot in Nijmegen

Lunchwinkel Sid en Liv is een hele fijne plek in Nijmegen! Een ‘ontbijt-, lunch- & koffiewinkel’ waar je kunt bijkletsen met een heerlijke cappucino en taart. Sid en Liv wordt gerund door Mirjam & Bob, die een geweldige plek hebben gecreëerd. Hun ‘huiskamerconcept’ is precies geworden waar ze al jaren van droomden, een lichte, eigentijdse en stijlvolle lunchwinkel. Wanneer je naar Sid en Liv gaat, is het alsof je op visite bent bij Mirjam en Bob. Je stapt een gezellige huiskamer binnen, waar het ruikt naar zelfgemaakte appeltaart. Dat is niet het enige lekkers wat er geserveerd wordt. Op de toonbank liggen versgebakken scones, muffins en koekjes. Iets van dit lekkers mee naar huis nemen? Sid en Liv verkoopt ‘Cookie in a jar’, een weckpot vol lekkere ingrediënten om thuis 25 grote koeken van te bakken. 

Ontbijt, lunch, high tea of diner

Naar Sid en Liv ga je voor een (h)eerlijk ontbijt, een smakelijke lunch, een goede koffie of een High Tea. Alles wat ze serveren is ambachtelijk bereid en zoveel mogelijk biologisch verantwoord. Bovendien zo lekker dat je wel terug moet komen om alles een keer te proeven! En kom zeker een keertje in de zomer; de binnentuin is zo gezellig! Daar wil je op een mooie zomerse dag wel de hele dag blijven zitten.. Je kunt ook met een goed gevulde picknickmand naar het nabijgelegen Kronenburgerpark.

Kopje koffie of koop je je kopje?

Mocht je gesprek even stil vallen, geen probleem. Kijk om je heen en geniet van de mooiste en meest hippe woonaccessoires. Echt alles is te koop bij Sid en Liv. De stoelen waar je op zit, het behang aan de muur, schilderijen, vaasjes, theepotten, kopjes, het schoteltje waarop de appeltaart geserveerd wordt… Alles wat je ziet, waar je mee eet, op zit en uit drinkt. Bij binnenkomst sta je direct in het winkelgedeelte, waarvoor Mirjam altijd op zoek is naar nieuwe, originele en duurzame producten. Wanneer je ook komt, je ziet altijd wel iets nieuws en je raakt er zeker geïnspireerd door merken als Ferm Living, House Doctor en Pippa D. Het is een hele kunst om met lege handen (en een lege maag) naar huis te gaan. 

Kinderen zijn van harte welkom bij Sid & Liv. Speciale bekers, lekkere kinderbroodjes en genoeg om te kleuren & te lezen.

Reserveren?
Vraag vrijblijvend informatie aan.


Ga naar de website ReserverenAls je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk:

Leuke blogs om te lezen: