Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Luxe (Buiten-)Huisjes
Bijzondere huisjes
1 - 2 personen
vanaf € 195 per weekend

Luxe huisjes en boomhutten met privé wellness

Luxe (Buiten-)Huisjes en boomhutten, waar je optimaal geniet van ruimte en de natuur. In Erica (Drenthe) ligt dit kleinschalige adres, een heerlijke plek om je even terug te trekken en tijd te maken voor elkaar. Ontspannen, genieten, opladen!

XL Boomhutten

Net nieuw en zo mooi: de luxe XL treehouses op het erf. Twee boomhutten met plek voor 2-4 personen. Scandinavisch ingericht, met eigen sanitair, een haard en alle voorzieningen die je nodig hebt om tot rust te komen. Kies je voor Sweden of Norway?

Luxe hotelgevoel in de natuur

Ook het Glamping-House, Tiny House en de pipowagen zijn fijn! Esther houdt van inrichten en dat zie je overal terug. Landelijke accessoires en sfeervolle hoekjes te kust en te keur! De pipowagen, het Tiny House en het Glamping-House zijn knus en gezellig, ze bieden comfort, een goed bed, keukentje en een gezellige haard. Elk huisje is geschikt voor twee personen en heeft privé sanitair in een apart gebouw. Het Glamping-House heeft een toilet en wastafel in huis. Het sanitairgebouw heeft de kwaliteit van een hotel, zelfs met vloerverwarming.

Kleinschalig, gastvrij en persoonlijk

Het plekje van Esther & Wim blinkt uit in kleinschaligheid, uitstraling en gastvrijheid. De gastvrijheid is hartverwarmend en het enthousiasme van Wim & Esther werkt zo aanstekelijk dat je hier vanzelf glimlacht. Ook van de privé wellness met sauna en jacuzzi ga je vanzelf stralen! Zeker een avond reserveren als je hier logeert.

Drenthe ontdekken

Fietsen, wandelen, de mogelijkheden zijn hier onbegrensd! Een uitgebreid fietsroutenetwerk leidt je langs natuur- en veengebieden en zelfs de grens over naar idyllische dorpjes als Lingen en Meppen. Onderweg even neerstrijken in een theetuin, een terrasje pikken…

Bezig...
Ga naar de website
Ontbijt

Laat je door Esther verrassen met een uitgebreid ontbijt; dat is feestelijk ontwaken en pure verwennerij!Luxe (Buiten-)Huisjes Verlengde Vaart ZZ , Erica

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: