Even geduld...
Lezen
Plekjes
Informatie
lezen
Plekjes
bekijken
Luxe groepsaccommodaties
Je hoort het steeds vaker: mensen die met een groep vrienden, meerdere gezinnen of opa’s en oma’s op vakantie of een weekendje weg gaan. Als je met veel mensen bent en een ruimte zoekt waar je met zijn allen kunt zitten, kun je lang niet altijd terecht in gewone vakantiewoningen. Groepsaccommodaties bieden dan uitkomst – maar zijn die eigenlijk wel gezellig én lekker luxe?

Vvakantie vieren in een luxe groepsaccommodatie

Meer »

Sfeervol en comfortabel

Gelukkig zijn er zeker groepsaccommodaties te vinden waarbij net zo veel aandacht aan sfeer is besteed als bij kleinschaligere vakantiewoningen. Er komen zelfs steeds meer luxe groepsaccommodaties bij, die helemaal zijn ingericht op comfort en luxe. Het tijdperk van de oubollige groepsverblijven met stapelbedden en hufterproef leren banken is voorbij. Wat dacht je van een luxe inrichting van de keuken met een kookeiland, groot AGA fornuis en alle voorzieningen om samen gezellig lang te tafelen. Of slaapkamers met elk een eigen badkamer? Ook de gemeenschappelijke ruimtes worden steeds gezelliger en luxer, met bijvoorbeeld een open haard, sauna of hottub.

De extra’s van een luxe groepsaccommodatie

Maar er zijn meer voordelen. Omdat luxe groepsaccommodaties helemaal zijn ingesteld op gemak en ontzorgen, zijn er vaak extra mogelijkheden voor nog meer comfort. In veel gevallen kun je een ontbijt laten bezorgen of een kok aan huis laten komen, zodat je geen vakantietijd hoeft te besteden aan boodschappen doen en koken. Jullie hebben tenslotte allemaal vakantie.

Daarnaast liggen de vakantiewoningen vaak in een mooie omgeving waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen. En om het je weer zo makkelijk mogelijk te maken, is het meestal mogelijk om bijvoorbeeld fietsen te huren of een picknickmand klaar te laten maken.

Hou je van beauty en wellness en heb je nog niet genoeg aan een eventuele sauna en hot tub? Informeer dan of het mogelijk is om een masseur, pedicure, manicure of schoonheidsspecialiste te laten komen. De eigenaars van jullie groepsaccommodatie hebben waarschijnlijk jaren ervaring met het in de watten leggen van gasten en beschikken daardoor over een netwerk waarmee ze aan heel veel van jullie wensen kunnen voldoen.

Zoek jij ook een locatie waar je met een familie- of vriendengroep sfeervol en comfortabel kunt verblijven? We hebben onze luxe groepsaccommodaties voor je bij elkaar gezet. Dat wordt nog moeilijk kiezen…

Bijzondere groepsaccommodatie, open keuken en lange tafel met allemaal andere stoelenVvakantie vieren in een luxe groepsaccommodatie

Op zoek naar een groepsaccommodatie met luxe voorzieningen, eigentijds ingericht en alle comfort? Kijk snel naar ons aanbod.