Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Persoonlijk getest
Luxe Huisjes
Bijzondere huisjes
1 - 2 personen
vanaf € 195 per weekend

Luxe huisjes en boomhutten met privé wellness

Luxe Huisjes in Drenthe is een kleinschalig vakantieadres, waar je optimaal geniet van ruimte en de natuur. In het Drentse Erica vind je deze heerlijke plek om je even terug te trekken en tijd te maken voor elkaar. Ontspannen, genieten, opladen in een van de boomhutten, het Wellness-House, Tiny-House of de romantische pipowagen.

XL Boomhutten

Het is nog moeilijk kiezen uit het aanbod luxe huisjes. Op het erf, tussen het groen, staan twee luxe boomhutten met plek voor 2-4 personen. Scandinavisch ingericht, met eigen sanitair, een haard en alle voorzieningen die je nodig hebt om tot rust te komen. Kies je voor Tree-House Sweden of Tree-House Norway?

Luxe hotelgevoel in de natuur

Ook het Wellness-House, Tiny House en de romantische pipowagen zijn fijn! Esther houdt van inrichten en dat zie je overal terug. Landelijke accessoires en sfeervolle hoekjes te kust en te keur! De pipowagen en het Tiny House zijn knus en gezellig, ze bieden comfort, een goed bed, keukentje en een gezellige haard. De huisjes zijn geschikt voor twee personen en hebben privé sanitair in een apart gebouw. Het sanitairgebouw heeft de kwaliteit van een hotel, zelfs met vloerverwarming. Het Wellness-House is van een klasse apart. Het huisje heeft een luxe badkamer en als klap op de vuurpijl: een ingebouwde privé jacuzzi op de veranda, met hangstoel.

Kleinschalig, gastvrij en persoonlijk

Het plekje van Kars en Colinda blinkt uit in kleinschaligheid, uitstraling en gastvrijheid. De gastvrijheid is hartverwarmend en het enthousiasme van Kars en Colinda werkt zo aanstekelijk dat je hier vanzelf glimlacht. Ook van de privé wellness met sauna en jacuzzi ga je vanzelf stralen! Zeker een avond reserveren als je hier logeert.

Drenthe ontdekken vanuit de luxe huisjes

Fietsen, wandelen, de mogelijkheden zijn onbegrensd in oerprovincie Drenthe! Een uitgebreid fietsroutenetwerk leidt je langs natuur- en veengebieden en zelfs de grens over naar idyllische dorpjes als Lingen en Meppen. Onderweg even neerstrijken in een theetuin, een terrasje pikken…

Bezig...
Ga naar de website


Luxe Huisjes Verlengde Vaart ZZ , Erica

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: