Even geduld...
Lezen
Plekjes
Informatie
lezen
Plekjes
bekijken
Luxe overnachten
Een luxe overnachting is een cadeautje voor jezelf. Want wat is het heerlijk om jezelf af en toe eens flink in de watten te leggen, zeker als je daar door alle drukte even helemaal aan toe bent! Met prachtig ingerichte kamers, persoonlijke service tot in de puntjes en uitgebreide voorzieningen die je verblijf nog completer maken, is een luxe overnachting misschien zelfs wel het mooiste cadeau dat je je kunt wensen.

In B&B, hotel of vakantiehuis

Bekijk alle plekjes »

Verwen jezelf met een luxe weekendje weg

Je kent het wel: het lijkt soms alsof elke dag gevuld is met rennen en vliegen. Huishouden, werk en de zorg voor anderen kunnen ervoor zorgen dat je jezelf wel eens vergeet. Als je vindt dat het nu eens jouw beurt is om te genieten, is een weekendje weg een echte uitkomst.

Wat zou jij doen als je een paar dagen voor jezelf had? Zou je gaan shoppen in je favoriete stad, of juist in een stad die je nog niet kent? Of misschien lekker wandelen of fietsen in de natuur? Of je nu voor stad of platteland kiest, er zijn genoeg plekken waar je een luxe overnachting kunt boeken, zodat je de ideale uitvalsbasis hebt voor je dik verdiende verwenweekend. Zo heb je fijn alle ruimte om je aankopen uit te stallen en kunnen je door het wandelen of fietsen loom geworden benen bijkomen in een heerlijk bad. Onvergetelijke verwennerij!

Luxe bed & breakfast in Limburg, slapen in een design slaapkamer
Design B&B Raadhuys Kessel

Samen luxe overnachten

Maar misschien wil je wel helemaal niet alleen op pad. Een luxe overnachting is ook een mooie manier om samen de liefde te vieren. Een openhaard, hot tub, hemelbed of fles champagne bij aankomst – het zijn allemaal mogelijkheden die ervoor zorgen dat jullie deze tijd samen nooit meer zullen vergeten.

Mocht er toch nog iets ontbreken, dan is het fijn om te weten dat bij een chic hotel, een stijlvolle B&B of design verblijf ook heel veel persoonlijke aandacht hoort. Dus heeft jullie luxe accommodatie toevallig geen eigen wellnessvoorzieningen of zoek je een uniek restaurant voor een romantisch diner, dan is er altijd wel iemand die jullie daarvoor de gouden tip kan geven.

Een overnachting om nooit te vergeten

Of je nu alleen, met z’n tweeën of met vriendinnen gaat, overnachten in een omgeving vol rust, ruimte en comfort maakt van een paar dagen weg echt een onvergetelijke ervaring. En je hoeft heus niet te wachten tot het weer vakantie is: jezelf verwennen met een zalig verwenweekend kan op elk moment in het jaar.

Stop jij binnenkort ook even met bikkelen en gun je jezelf een paar dagen baden in luxe? Kijk dan snel welke luxe overnachtingen Bijzonder plekje voor je heeft gevonden.

Luxe overnachten in een B&B
Slapen op nr. 1In B&B, hotel of vakantiehuis

Een luxe overnachting is een cadeautje. Laad jezelf op met een overnachting in een bijzonder hotel/ B&B of wellness accommodatie.