Even geduld...
Lezen
Plekjes
Informatie
lezen
Plekjes
bekijken
Luxe overnachtingen in België
Gun jezelf een weekendje of nachtje weg in een luxe hotel of B&B. Uitgerust en vol energie keer je weer huiswaarts. Wanneer je kiest voor een verblijf in België, slechts enkele uren rijden van Nederland, heb je nog meer het gevoel dat je er even helemaal tussenuit bent geweest. Kies voor een van deze luxe accommodaties, echte verwenadressen! Met wellness mogelijkheden, culinaire hoogstandjes, rust...

Van hotel tot B&B

Meer »

Luxe overnachten in België – dat heb je wel verdiend!

Soms heb je zin om jezelf eens lekker te verwennen. Na al die drukte een paar dagen ertussenuit en jezelf omringen met luxe – dat heb je wel verdiend! Even niet op de klok hoeven letten en alleen doen waar je zin in hebt is al een luxe op zich. Een luxe accommodatie maakt het gevoel van genieten helemaal af. En als je nog een plekje zoekt voor zo’n luxe verblijf, kunnen we België van harte aanbevelen. Onze zuiderburen weten namelijk heel goed hoe ze hun gasten in de watten kunnen leggen.

Luxe in alle soorten en maten

Wat luxe precies is, is voor iedereen verschillend. Misschien is een hotel voor jou het toppunt van luxe. Maar het kan ook zijn dat je er juist van houdt om verwend te worden in een B&B, waar vaak net wat meer persoonlijk contact is met je gastheer en/of -vrouw. Ook een glamping-accommodatie kan heel luxueus zijn: een exotisch ingerichte yurt bijvoorbeeld, of een pipowagen met je eigen hot tub ernaast. Allemaal voorbeelden van luxe overnachtingsplekjes die net dat beetje meer bieden waardoor jij je een echte VIP voelt. En dat ben je natuurlijk ook!

Waar ga je luxe overnachten in België?

En dan is er nog de keuze in welk stukje van België je wilt overnachten. Ga je voor Vlaamse gezelligheid of Franse charme? Wil je in de buurt van de kust zitten, of zoek je de bossen op in de Ardennen? Of ben je misschien meer een stedentrip-type? Ook dan kun je in België heel wat leuke tripjes plannen. In steden zoals Brussel, Antwerpen, Brugge en Luik is meer dan genoeg te doen op het gebied van musea en historische gebouwen, shoppen, uitgaan en lekker eten en drinken.

Maak je eigen keuze

Er valt nogal wat te kiezen dus. En alleen jij kunt bepalen wat het beste bij jou past. Het enige dat wij voor je kunnen doen, is alvast wat van die heerlijke luxe accommodaties in België voor je testen en op een rijtje zetten. Dat hebben we dan ook gedaan. Nu ben jij aan zet – allez!
Van hotel tot B&B

Luxe overnachten in België – dat heb je wel verdiend! Bekijk het aanbod aan luxe B&B's, vakantiehuizen en glamping adressen.