Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Lodges Ballumerhoeve
4-8 persoons appartementen
2 - 14 personen
vanaf € 375 per weekend

Comfortabele boerderijlodges

De Ballumerhoeve op Ameland ligt rustig en afgelegen, midden in de weilanden op korte afstand van het dorpje Ballum. De traditionele boerderij herbergt drie appartementen, bijzonder kindvriendelijk! Een perfecte locatie voor je vakantie op Ameland!

Wordt het Finn, Skip of de Tree Lodge?

De vakantiewoningen hebben de namen Finn, Skip en Tree Lodge. Ze zijn geschikt voor 4-6 (Skip), 6-8 personen (Finn) en de Tree Lodge voor 5 personen. Finn en Skip zijn met een tussendeur met elkaar verbonden en te huur als groepsaccommodatie. De lodges zijn comfortabel ingericht. Door het behoud van de authentieke elementen zijn ze warm en sfeervol. Ze bieden veel ruimte en zijn door de grote ramen en hoge plafonds lekker licht. Een compleet uitgeruste keuken, een luxe badkamer met wirlpool en/of sauna, een gashaard om bij weg te kruipen… hier heb je echt vakantie! 

Kinderen zijn meer dan welkom. De huizen zijn ingericht op kinderen, er is speelgoed aanwezig. Voor de lodges ligt een groot grasveld met speeltoestellen. Voor slecht weer is er zelfs een binnenspeeltuin!

Lang leve Ameland

Op het eiland is veel te doen. Lekker uitwaaien of spelen op het strand,  vanaf een boot op zoek naar zeehonden, zeilen op de Waddenzee of wandelen door de duinen. Na een dag in de buitenlucht is het heerlijk thuiskomen. 

Bezig...
Ga naar de website


Lodges Ballumerhoeve Zuidergrieweg 1 9162 EE Ballum

Thema's uit dit plekje