Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Honden welkom
Persoonlijk getest
Bassivière
Boutique appartementen
2 - 5 personen
vanaf € 1000 per week

Luxe appartementen & table d’hôtes

Bassivière biedt alles wat je verwacht van een perfecte vakantiebestemming. Luxe (loft)appartementen, een verwarmd zwembad, een restaurant waar je zowel overdag als ’s avonds aan kunt schuiven voor een voortreffelijke maaltijd en dat alles in een mooie omgeving.

Loft-style appartementen

Niels en Laura hebben met Bassivière een unieke locatie gerealiseerd. In de 17e eeuwse schuur zijn vier appartementen gemaakt, voor 2-5 personen. In de vrijstaande duiventoren is een 5e verblijf gecreëerd. De oude elementen van de schuur en duiventoren zijn gecombineerd met staal, hout, beton en glas. Het interieur is een combinatie van warm, landelijk, hip, brocante, industrieel, eigentijds en design: barn chic. Een industriële look met een warme feel. Voor kinderen zijn er originele slaapplaatsen gerealiseerd, waar ze gegarandeerd heel blij van worden. De grote glazen wand in je loft biedt je een fantastisch uitzicht over de heuvels van de Lot et Garonne. ’s Avonds staar je, met je voeten in het gras en een goed glas wijn in je hand, naar het oneindige landschap terwijl de lucht roze kleurt.

Verwennerij in ‘La Cantine Perchée’

Tijdens een ontspannen dag bij het zwembad of na een ontdekkingstocht in de omgeving hoef je je geen zorgen te maken over het eten. Het restaurant van Bassivière is geopend voor ontbijt, lunch en diner. Geniet van het ontbijt op het terras, van lunchen onder de bomen en diner in het stoere restaurant met uitzicht op de (verborgen) speeltuin. Laat je verwennen: Laura kookt de sterren van de hemel! (Haar toetjes zijn om je vingers bij af te likken…).

Stalen Hangar met winkel

Enthousiast door de inrichting van de appartementen? Op het landgoed vind je een winkel in een stalen hangar met meubels, verlichting en deco-objecten. Neem de sfeer van Bassivière mee naar huis en geniet lekker lang na.

Bezig...
Ga naar de website


Buiten de vakantieperiodes is Bassivière ook te reserveren als chambre d’hôtes, min. twee nachten.

P.S. Transavia vliegt vanaf Rotterdam naar Bergerac voor aantrekkelijke tarieven!Bassivière 47210 St. Eti­enne de Villereal

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: