Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Persoonlijk getest
Beek & Ko
2-6 persoons appartementen
1 - 10 personen
vanaf € 80 per nacht

Vakantie in Brabant nabij Hilvarenbeek

Loogeerderij Beek & Ko, vakantie vieren in Brabant in alle rust. In het buitengebied van Hilvarenbeek liggen de mooie gastenverblijven van Beek & Ko. Waar ooit een oud kippenhok stond en de kippen van ome Jan en tante Jans rondscharrelden bevinden zich nu twee gastenverblijven. Een ideale omgeving om in alle rust te genieten en als de tijd daar is zelf op stok te gaan.

Landelijk modern

De mooie appartementen Beek & Ko zijn landelijk modern ingericht. Stoere gebinten, veel natureltinten, cementstukwerk, mooie houten vloeren… Duurzame materialen en een perfecte afwerking. De appartementen ademen een luxe sfeer uit, met veel aandacht voor detail ingericht. Gastenverblijf Beek is geschikt voor 2-4 personen. Opgemaakte bedden bij aankomst, dikke handdoeken, een luxe badkamer met inloopdouche… Wanneer je wilt kun je het ontbijt er bij reserveren. Je kunt kiezen; of een ontbijt waarbij alles aanwezig is en je zelf het ontbijt klaar maakt of een uitgebreid ontbijt geserveerd door de gastvrouw. Je hebt zowel beneden als boven een prachtig uitzicht over de landerijen van ’t Groot Loo waar in de zomer de koeien van de buren grazen. Gastenverblijf Ko is groter, geschikt voor 4-6 personen. Er is een slaapkamer op de begane grond en eentje op de eerste verdieping. In de zitkamer staat een gezellige gaskachel. Alles is stijlvol ingericht, warm en sfeervol. Ko is ook te huur als 2-persoons gastenverblijf, dan huur je alleen de benedenverdieping.

Een ontspannen badhuissfeer

De omgeving van Beek & Ko is prachtig. Mooie natuurgebieden voor fietsers, wandelaars en rust liefhebbers. In huis vind je ook volop ontspanning. Er is een Finse sauna aanwezig, die je voor privégebruik kunt reserveren. Bij de vakantiewoningen Beek & Ko vind je werkelijk alles om te genieten van een ontspannen verblijf in een mooie omgeving.

Bezig...
Ga naar de website
Bruidssuite

Wil je na je bruiloft op een bijzonder plekje overnachten? Beek & Ko wordt regelmatig omgetoverd tot romantische bruidssuite; de perfecte afsluiting van een bijzondere dag!Beek & Ko Groot Loo 7A 5081BK Hilvarenbeek

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: