Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Persoonlijk getest
Boshuis Nij Hildenberg
8-persoons vakantiewoning
1 - 8 personen
vanaf € 450 per weekend

Vakantiehuis in het bos

Boshuis Nij Hildenberg is een bijzondere vakantiewoning in het bos bij Appelscha, in Friesland. Liefde op het eerste gezicht! Je komt aanrijden over een mooie weg door het bos, waar vroeger alleen de schaapsherder met zijn schapen kwam. Wanneer je door de bomen een eerste glimp opvangt van het huis, weet je dat het goed zit.

Home sweet home gevoel bij Boshuis Nij Hildenberg

Het authentieke boshuis, uit 1952, is volledig gerenoveerd. Door de witte basis en het gebruik van natureltinten stap je binnen in een oase van rust. De inrichting is een mix van stoer, industrieel, Scandinavisch en een tikje retro. De combinatie van de frisse lichte kleuren, mooie meubelen en accessoires maken van dit huis een thuis. Home sweet home is hier dan ook echt van toepassing. Een grote zitbank, een gezellige eettafel, drie slaapkamers (voor 8 personen) en een volledig ingerichte keuken. Als dan ook nog de houtkachel brandt kan dit gevonden geluk niet meer stuk. Een leuk detail is het kastje voor vakantieherinneringen. De eerste dag nog leeg, maar na een paar dagen vol met mooie herinneringen en vondsten uit het bos.

Vakantiehuis in de natuur

Deze Scandinavische vakantiewoning in Friesland heeft grote raampartijen, waardoor het licht mooi naar binnen valt. Een levend schilderij met eekhoorntjes en af en toe een hertje. Er is voldoende plek voor kinderen om te spelen. Een trampoline in de tuin en het bos als speelplek. Vanaf het huis wandel of fiets je zo door het Nationaal Park Drents-Friese Wold. Op 500 meter afstand ligt het bosbad van Appelscha. Een geweldige plek om ’s zomers te zwemmen en te spelen.

Durf te dromen

Het boshuis is een droom, van Johan en Alica. Wanneer je Alica hoort vertellen hoe ze als kind langs dit huisje fietste en er van droomde er ooit te wonen, dan ben je verkocht! Durf te dromen!

Boshuis Friesche Duin

Verderop in de bossen vind je het nieuwe Boshuis Friesche Duin, ook van Johan & Alica.Boshuis Nij Hildenberg Schapendrift 21 8426 GG Appelscha

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: