Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Buitengoed de Gaard
6-persoons vakantiehuisje met hot tub
2 - 6 personen
vanaf € 390 per weekend

6-persoons vakantiehuisje met hot tub

Buitengoed de Gaard is een bijzonder plekje in het Limburgse Leudal, een parel in het dorp Heythuysen. Gastheer Bas en gastvrouw Anja doen er op deze sprookjesachtige locatie alles aan om je te verrassen en optimaal te laten genieten. Je verblijf bij Buitengoed de Gaard is een aaneenschakeling van verrassingen en genietmomentjes!

Het Vierseizoenenhuisje

In de grote, weelderige tuin ligt het volledig gemoderniseerde Vierseizoenenhuisje, geschikt voor max. 6 personen. Dit vakantiehuis is met recht uniek te noemen. Het heeft een moderne keuken, een romantisch torenkamertje, een prachtige plafondschildering in de hemelslaapkamer, tv in de toren- en hemelkamer, WiFi en nog vele andere extra’s….

Pure verwennerij

Tijdens je verblijf bij Buitengoed de Gaard geniet je van vele extra’s, zoals het verwarmde zwembad, de Dutchtub (hot tub), de speeltuin, het kinderboerderijtje, trampoline en speelweide… Maak zeker even kennis met de knuffelgeiten. Of boek het originele geitenarrangement vol met verrassingen!

Meer verklap ik niet, Buitengoed de Gaard moet je zelf ervaren!

Bezig...
Ga naar de website


Pipowagens bij de Gaard

Buitengoed de Gaard heeft twee unieke pipowagens om te logeren. Je hebt pipowagens en pipowagens, maar zo luxe en comfortabel als die van Bas en Anja vind je ze nergens!Buitengoed de Gaard Walk 6 6093 GT Heythuysen

Thema's uit dit plekje