Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Persoonlijk getest
Buitengoed de Gaard
Vakantiehuisje met hot tub
2 - 4 personen
vanaf € 390 per weekend

Bijzonder huisje in Limburg

Buitengoed de Gaard is een bijzonder plekje in het Limburgse Leudal, een parel in het dorp Heythuysen. Gastheer Bas en gastvrouw Anja doen er op deze sprookjesachtige locatie alles aan om je te verrassen en optimaal te laten genieten. Je verblijf bij Buitengoed de Gaard is een aaneenschakeling van verrassingen en genietmomentjes!

Het Vierseizoenenhuisje

In de grote, weelderige tuin van Buitengoed de Gaard ligt het volledig gemoderniseerde Vierseizoenenhuisje, geschikt voor vier personen. Dit vakantiehuis is met recht uniek te noemen. Niet alleen door het uiterlijk, ook door alle comfort en de sfeer. Het huisje heeft een moderne keuken, een romantisch torenkamertje, een prachtige plafondschildering in de hemelslaapkamer, tv in beide slaapkamers, een houtkachel en nog vele andere extra’s… Die extra’s zijn vooral onverwachte, kleine attenties van de gastvrouw, die je tijdens je verblijf keer op keer weet te verrassen.

Pure verwennerij bij Buitengoed de Gaard

Bij het heerlijke vakantiehuis van Buitengoed de Gaard mag je als gast gebruik maken van het verwarmde zwembad, heb je een privé hot tub, de Dutch tub, is er voor de kinderen een speeltuin, kinderboerderijtje, trampoline en speelweide. Maak zeker even kennis met de knuffelgeiten. Of boek het originele geitenarrangement vol met verrassingen!

Meer verklap ik niet, Buitengoed de Gaard moet je zelf ervaren!Pipowagens bij de Gaard

Buitengoed de Gaard heeft twee unieke pipowagens om te logeren. Je hebt pipowagens en pipowagens, maar zo luxe en comfortabel als die van Bas en Anja vind je ze nergens!Buitengoed de Gaard Walk 6 6093 GT Heythuysen

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: