Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Persoonlijk getest
Buitenleven vakantiehuisje
8-persoons vakantiehuis
2 - 8 personen
vanaf € 480 per week

Vakantie op Heerlijkheid Mariënwaerdt

Vakantiewoning Buitenleven is een sfeervol vakantiehuis in de Betuwe, gelegen op landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt. Het idyllische huis met rieten dak ligt prachtig, temidden van landerijen, slingerende dijkjes en eeuwenoude lanen. Overnacht in alle rust, in de natuur.

De Buitenleven vakantiewoning is ingericht door een styliste van het magazine ‘Buitenleven’. Met de witgepleisterde buitenmuren, rieten kap, eikenhouten vloeren, robuuste keuken en de hippe, kleurrijke inrichting heeft het huis alle ingrediënten om je verblijf op het landgoed tot een echte ‘Buitenleven’- ervaring te maken!

Logeren op een landgoed

Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt is een uitgestrekt landgoed in de Betuwe met een dromerig landschap en direct aan het idyllische riviertje de Linge. Een landgoed met vele functies. Zo bevinden zich ook Pannenkoekenhuis De Stapelbakker en een Landgoedwinkel op het landgoed. Het Buitenleven vakantiehuis is al rond 1500 gebouwd als jachtopzienderswoning. Generaties jachtopzienders hebben er gewoond. In 2011 is de woning volledig gerestaureerd met drie slaapkamers en een moderne badkamer en keuken, een knus vakantiehuis voor zes tot acht personen. Rondom het huis ligt een heerlijke tuin met een prachtig uitzicht over de akkers. Vanuit de voordeur loop je zo de lanen in voor een heerlijke wandeling.

Voor alle  seizoenen

Het Buitenleven vakantiehuis ligt in een prachtige omgeving, waar de reeën, fazanten en hazen nog over de akkers lopen. Geniet van de bloesempracht in de lente, kersen smullen in de zomer, zwemmen in de Linge, noten rapen onder de vele notenbomen in de herfst en een frisse wandeling tijdens de wintermaanden. Op het landgoed zijn fraaie wandel- en fietsroutes uitgezet. Ontdek de dijkjes, de lange lanen of geniet van een goed boek aan de grote keukentafel of op het terras. Vul de koelkast met lekkers van het landgoed uit de Landgoedwinkel en je gaat hier niet meer weg!

‘Buitenleven’ en binnen genieten

Bezig...
Ga naar de website


Buitenleven vakantiehuisje 't Klooster 5 4153 RR Beesd

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: