Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Honden welkom
Persoonlijk getest
De Heerlijkheid Vijlen
2-14 persoons vakantiehuizen
2 - 14 personen
vanaf € 445 per weekend

Bijzondere vakantiehuizen Zuid-Limburg

De Heerlijkheid Vijlen ligt op een van de mooiste plekken in Zuid-Limburg, aan een doodlopende weg. Het uitzicht vanaf de vakwerkhoeve beneemt je de adem! Het glooiende landschap strekt zich kilometers ver uit. Wanneer je je omdraait kijk je naar een sprookje: het knusse 4-persoons Hans & Grietje huisje en de sfeervolle 14-persoons groepsaccommodatie de Lomberg.

Charmant vakantiehuis 2-4 personen

Het idyllische Hans & Grietje huisje moet je eigenlijk ervaren, het unieke vakwerkhuisje (wellicht een van de meest bijzondere vakwerkhuisjes van Zuid-Limburg), is moeilijk in woorden te vatten. De mooie ligging, de sfeervolle inrichting, het adembenemende uitzicht, de warme sfeer… en niet te vergeten de bijzondere gastheer, Bas Hoogland, die je (samen met zijn vrouw Jeannette) graag deelgenoot maakt van het goede Limburgse leven. Het vakantiehuis is geschikt voor 2-4 personen en evt. 2 kleine kinderen. Opgemaakte bedden bij aankomst, dikke zachte handdoeken, een volledig uitgeruste vakantiewoning; de vakantie kan beginnen!

Groepsaccommodatie de Lomberg (8-14 personen)

De grotere broer bij de Heerlijkheid Vijlen is al net zo sfeervol als het Hans & Grietje huisje. Groepsverblijf de Lomberg biedt plaats aan 10 volwassenen & 4 kinderen. De woning biedt de perfecte combinatie tussen authentieke elementen en hedendaags comfort. Warm, sfeervol en vooral heel erg gezellig. Urenlang tafelen bij de houtkachel of op het grote terras, samen genieten in de ruime woonkamer of bij de haard in de opkamer. De slaapkamers zijn allemaal verschillend, van bedstede tot zeer ruime master bedroom. De perfecte locatie voor je familie- of vriendenweekend, vakantie met twee gezinnen, reünie…

Vakantie in Zuid-Limburg

Romantiek voor twee, met vrienden genieten van een goed glas wijn bij de haard, een heerlijk lange wandelvakantie… Omringd door weilanden en boomgaarden vind je bij de Heerlijkheid Vijlen rust, ruimte en romantiek. Idyllische vergezichten, kabbelende beekjes, uitnodigende wandelpaden. Het gezellige restaurant A Gen Kirk ‘om de hoek’ en het beroemde boscafe ’t Hijgend Hert op loopafstand.

Heb je je koffers al klaar staan voor dit Limburgse sprookje?

Bezig...
Ga naar de website


Reserveren?

Het charmante Hans & Grietje huisje wordt alleen per weekend, midweek of week verhuurd.De Heerlijkheid Vijlen Vijlenstraat 49a Vijlen

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: