Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Mazièras Dordogne gîtes
Vakantiehuizen en B&B
vanaf 2 personen
vanaf € 495 per week

Vakantiewoningen en B&B met zwembad

Mazièras Dordogne gîtes is een klein en intiem vakantiedomein, op een prachtig plekje in het hart van ‘Parc Naturel Régional du Périgord Limousin’. Aan de rand van het bos, temidden van weidse vergezichten en zonder buren.

Een boerenhoeve met 5 gîtes

De Franse boerenhoeve met 5 gîtes biedt een zekere mate van exclusiviteit. De ruime vakantiewoningen zijn van alle luxe voorzien en hebben elk een eigen terras met veel privacy. Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt en liggen de handdoeken in de kast. De keukens zijn voorzien van vaatwasser, Nespresso apparaat en zelfs de kruiden, vaatwassertabs en vuilniszakken liggen in het kastje. Er is een grote overkapte schuur ‘Abri’ om te relaxen op de grote loungebank. Een ‘speelschuur’ waar de jongste gasten kunnen tafeltennissen, boeken lezen, spelletjes doen of gewoon lekkere chillen op banken en stoelen (overal is WiFi). De bloemrijke binnenplaats biedt voldoende schaduwrijke plekken en verkoeling vind je in het gezamenlijke zwembad (9 X 4,5 m.).

Het goede Franse leven

Albert kookt met veel plezier heerlijkheden voor de gasten ‘table d’hôte’ met kruiden uit eigen tuin en Jacqueline zorgt voor de sfeervol gedekte tafels. Op de dag van aankomst kan iedereen genieten van een BBQ en elke ochtend kun je genieten van versgebakken croissantjes, chocoladebroodjes of baguettes die op je eigen terras worden afgeleverd.

Maziéras is een ideale plek voor rustzoekers, wandelaars, boekenlezers, zwemmers, uitslapers maar vooral voor levensgenieters.

Bezig...
Ga naar de website


Mazièras Dordogne gîtes Mazieras 87440 Pensol

Thema's uit dit plekje