Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Erve Ensink
6-persoons vakantiewoning
2 - 6 personen
vanaf € 449 per week

Het mooiste plekje van Drenthe

Erfgoedlogies Erve Ensink ligt op een van de mooiste plekjes van Drenthe. Wanneer je door het Drentse land naar Erve Ensink rijdt, word je tijdens de laatste meters bijzonder verrast. De provinciale weg gaat over in een authentieke klinkerweg omzoomd door eeuwenoude bomen. Karakteristieke boerderijen liggen langs de weg, in een kleine gemeenschap. Bij een van die Saksische boerderijen ga je logeren, in de luxe boerenstal van Erve Ensink.

Luxe kindvriendelijke vakantiewoning

De oude boerenstal is onlangs gerestaureerd, met behoud van het authentieke karakter, met gebruik van duurzame en luxe materialen. Zo zie je oude gebinten met daaronder een tweepersoons designbad. Een prachtige combinatie van sober en strak, maar met een warme uitstraling. Erve Ensink is een heerlijke luxe, kindvriendelijke vakantiewoning, geschikt voor vier volwassenen en twee kinderen.

Puur genieten

Wanneer je te gast bent bij Jenneke, geniet je van gastvrijheid, rust & ruimte. De vakantiewoning is van alle luxe voorzien: uitstekende COCO-MAT bedden, Jura koffieautomaat, draadloos internet, internetradio met iPod/iPhone-aansluiting, design sanitair en een gezellige eet- en zithoek. Kom hier tot rust of verken de mooie Schoonebeker omgeving. Lekker weg met gezin of familie. Ook is er voor de kids altijd wat leuks te doen. Lekker struinen op het erf, ravotten in het bos, de kleine dieren bekijken of spelen op de speelweide. Wat je ook doet, bij Erve Ensink is het puur genieten!

Bezig...
Ga naar de website


Erve Ensink Westersebos 9a | 7761 PE Schoonebeek

Thema's uit dit plekje