Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Adults only
Ferme de Boulliane
Vakantiehuizen
1 - 3 personen
vanaf € 650 per week

Vakantie in de Drôme

Ferme de Boulliane ligt in een van de mooiste gebieden van Frankrijk, de Drôme, op een prachtige locatie tussen de zonnebloemen, lavendelvelden, weides en bergen. Het vakantiedomein met 3 gîtes richt zich op volwassenen: rust en ruimte gegarandeerd bij dit bijzondere plekje in Frankrijk.

Drie stijlvolle vakantiewoningen

Ingrid en John hebben de drie gîtes van Ferme de Boullaine met veel smaak ingericht: minimalistisch, maar toch met alle comfort en kwaliteit! Stoer beton, warm hout, strak design en authentieke meubels vormen een stijlvol geheel. Tel daarbij uitstekende bedden, Nespresso, vaatwasser, een goede badkamer en veel ruimte binnen en buiten. Als het warm is, zorgt het aangename zwembad voor verkoeling. Het overdekte terras geeft voldoende schaduw. Vanaf het terras heb je een prachtig uitzicht over de velden en de kasteelruïne van Soyans. Alledrie de woningen hebben vloerverwarming, wat de Ferme geschikt maakt om het hele jaar vakantie te vieren.

Eropuit in de Drôme vanuit Ferme de Boulliane

De vakantiewoningen van Ferme de Boulliane zijn een prima uitvalsbasis voor uitstapjes in de omgeving. Prachtige wandelingen starten vlakbij, over ruige bergtoppen en door groene valleien. Ingrid en John tippen je graag de mooiste plekjes en wandelingen. Bezoek Provençaalse marktjes, idyllische dorpen en geniet van de uitstekende restaurants in de buurt. Wil je even helemaal niets, dan wacht je rust! Af en toe onderbroken door het geluid van krekels en vogels…Ferme de Boulliane 26400 Soyans

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: