Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Groot Okhorst
6-persoons vakantiewoning
1 - 6 personen
vanaf € 440 per drie nachten

Monumentale boerderij in de Achterhoek

Groot Okhorst is gevestigd in een eeuwenoude boerderij op Landgoed Hackfort in de Achterhoek. Na een volledige renovatie waarbij authentieke elementen bewaard zijn gebleven en moderne invloeden zijn toegevoegd is een prachtig vakantieverblijf ontstaan. Femme en Leonie verwelkomen je maar al te graag in hun prachtige boerderij.

6-persoons gastenverblijf Groot Okhorst

Het gastenverblijf bevindt zich in het oudste deel van het huis en biedt plaats aan maximaal zes personen. Er is gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen, gecombineerd met een stijlvolle inrichting. Strak, modern én sfeervol. Aan luxe en comfort geen gebrek: wakker worden met Nespresso koffie, een avondje Netflixen voor de houtkachel, samen koken in de compleet ingerichte keuken, met een wijntje in bad… Alle ingrediënten om helemaal tot rust te komen zijn aanwezig. Als kers op de taart is er een infraroodsauna; zo fijn!

Wat ga je doen in de Achterhoek?

Het landschap op en rondom het landgoed kenmerkt zich door weiden, akkers en bossen. Eindeloos wandelen, fietsen, wegdromen bij de weidse uitzichten… Ook op cultureel en historisch gebied valt er veel te zien. Eeuwenoude kastelen, monumentale panden en het oud-agrarische landschap nemen je mee terug in de tijd. Breng een bezoek aan het oude stadje Bronkhorst, op fietsafstand, of ontdek de oude binnensteden van Deventer, Doesburg, Lochem en Zutphen. Het is leuk om iets te ondernemen maar het hoeft zeker niet. Bij kou of regen kijk je vanuit de woonkamer van Groot Okhorst uit over de omliggende natuur, bij mooi weer kun je heerlijk buiten zitten in de ruime tuin. Terwijl jullie relaxen op het terras vermaken de kinderen zich in de speelweide. ’s Avonds de barbecue aan en je dag kan niet meer stuk.

Bezig...
Ga naar de website
Touren door de Achterhoek

Femme en Leonie hebben een prachtige route (200km) door de Achterhoek samengesteld. Leuk met de auto of motor!Groot Okhorst Okhorstweg 4 7234 SV Wichmond

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: