Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Persoonlijk getest
Hoeve de Vrijheerlijkheid
Vakantiehuizen
4 - 12 personen
vanaf € 290 per weekend

4-12 Persoons vakantiewoningen in Zuid-Limburg

Hoeve de Vrijheerlijkheid ligt op zo’n schilderachtige locatie, dat je bijna niet kunt geloven dat je nog in Nederland bent! Aan het einde van een slingerend landweggetje liggen deze mooie vakantiewoningen, waar je bijzonder hartelijk ontvangen wordt door de gastvrouw Jenny.

Sfeervolle woningen

Je kunt bij de hoeve logeren in vier sfeervol gerestaureerde vakantiewoningen, die opgeknapt zijn met behoud van alle authentieke elementen! Dikke houten balken, leem, bedsteden, zandstenen schouwen en boerenruitjesstof; warm en sfeervol, maar ook voorzien van alle comfort en luxe! Een gezellige zithoek rond de open haard, een lange eettafel, ruime slaapkamers en romantiek in de bedstede. De mooie woningen zijn geschikt van 4-6 personen tot 10-12 personen.

‘Kom uit de bedstee, mijn liefste…’

De gastvrouw Jenny heeft maar een doel; gasten van de Vrijheerlijkheid zoveel mogelijk te verwennen. En dat lukt! In alles voel je de liefde waarmee de Vrijheerlijkheid gerund wordt. Gewoon met van die heerlijke eenvoudige dingen; sfeervolle vakantiewoningen op een oude boerderij, hartjes, bloemen, lange tafels, een haard, een bloeiende boomgaard, grazende koeien, de geur van huisgebakken vlaai… Warmte omringt je! Dit is het goede leven in Zuid-Limburg!

Pure verwennerij

Bezig...
Ga naar de website


Hoeve de Vrijheerlijkheid Kuttingerweg 5, 6285 NL Epen

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: