Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Jardín del Duende
Vakantiehuis
2 - 6 personen
vanaf € 1250 per week

Vakantiehuis met zwembad in Andalusië

Jardín del Duende is een modern 6-persoons vakantiehuis met zwembad, in Andalusië, Zuid-Spanje. De ligging is adembenemend mooi! Op een half uur van de kust, in alle rust in de bergen, met 360 graden vrij zicht!

Privé zwembad in mediterrane tuin

Jardín del Duende is een 6-persoons vakantiewoning, met drie slaapkamers en twee badkamers. Privacy en rust zijn hier gegarandeerd. Buiten leven, buiten eten, buiten zijn… in de grote, mooie tuin, met terrassen rondom vind je verschillende hoekjes om lekker te zitten en te genieten. Een echte eyecatcher is het zwembad met het mooiste uitzicht ever. Uren kun je hier aan de rand van het zwembad vanuit je ligstoel staren over de heuvels van Axarquía en de uitlopers van natuurpark Sierra de Tejada y Almijara. Niet alleen buiten is het fijn, de vakantievilla is zo compleet ingericht dat het je aan niets ontbreekt. Strak en modern, door het gebruik van kleur warm en sfeervol.

Andalusië ontdekken vanuit Jardín del Duende

Mocht het je lukken je los te rukken van het mooie huis, dan biedt de omgeving veel om te ontdekken. De karakteristieke en authentieke dorpjes, waar Andalusië bekend om staat, vind je in de directe omgeving, het strand en Nerja op een half uur rijden en de beroemde steden Sevilla, Granada en Córdoba op ongeveer twee uur rijden. Jardín del Duende biedt je het beste van twee werelden: rust & privacy rondom huis, strand & cultuur zodra je in de auto stapt.

Bezig...
Ga naar de website


Jardín del Duende Sedella Salares Spanje

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: