Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Kimaro Farmhouse & Momella House
Vakantiewoningen en safaritenten
1 - 6 personen
vanaf € 60 per nacht

Vakantie in de Bourgogne

Kimaro Farmhouse en Momella House zijn bijzondere plekjes in de Bourgogne. Een (4-persoons) vakantieboerderij die met liefde gerenoveerd is en safaritenten met een sfeervolle look uit een ver koloniaal verleden. Slechts een minuut verwijderd van Kimaro ligt 6-persoons Momella House, een authentieke romantische cottage. Plekjes om voorgoed in je hart te sluiten!

Twiga House

De Belgische Robby & Nederlandse Marleen hebben op Kimaro Farmhouse hun passies ‘buitenleven en Afrika’ kunnen samenvoegen tot een bijzonder plekje; authentiek, romantisch, sfeervol en landelijk, gekruid met Afrikaanse accenten. De 4-persoons vakantiewoning ademt een sfeer waar ik dol op ben, waar je duidelijk liefde voelt voor de locatie en gastvrijheid ervaart zoals je maar zelden tegen komt.

Luxe safaritenten bij Kimaro Farmhouse

Verspreid op het domein van Kimaro liggen vijf luxe safaritenten, omringd door rust. Een romantisch hemelbed, een landelijke 2-persoonsbedstede en een stapelbed bieden plaats aan 6 personen. Een gezellige keuken, lange eettafel, knusse zithoek, schommelbank op de veranda en een bad op pootjes… Een geweldige buitenervaring in stijl!

Momella House

Onlangs hebben Marleen en Robby een mooie cottage in de omgeving van Kimaro gerenoveerd en eveneens stijlvol ingericht met Afrikaanse accenten. Deze cottage, met de naam ‘Momella House’ heeft plaats voor 6 personen. Een gezellige woonkamer met houtkachel, drie slaapkamers, een mooie grote tuin met uitzicht op de heuvels. Een uitzicht dat doet vergeten dat je in Frankrijk bent…

Pure eenvoud in Bourgondië

Ga even terug in de tijd, naar een omgeving waarin je leert genieten van rust en op natuurlijke wijze energie krijgt. Lekker op je eigen terras zitten onder de druivenranken, luieren in de zon of op een schaduwrijk plekje aan het eigen meer. Begroet worden door de koeien, een wandelingetje maken, de tamme kippen voeren, een goed glas wijn bij het kampvuur… Vive la France, vive Kimaro!

Bezig...
Ga naar de website
Handig om te weten!

In juli en augustus is de minimum verblijfsduur een week, aankomst op zaterdag. Alle andere maanden boek je al vanaf 2 nachtjes (flexibele aankomst- en vertrekdagen).Kimaro Farmhouse & Momella House Les Bougauderies d’en Bas 58350 Colméry, Nièvre

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: