Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Le Guinot
Vakantiehuizen en B&B
2 - 22 personen
vanaf € 130 per nacht

Luxe vakantiedomein in de Dordogne

Logeren bij Le Guinot in de Dordogne in het zuiden van Frankrijk is een feest. Kom overnachten in een van de vakantiehuizen (2-5 persoons), de Kasteelhoeve (20 personen) of een van B&B kamers.

Over Le Guinot

Le Guinot is de naam van het ‘Maison de maître’, het herenhuis van een oud wijndomein. Het huis heeft altijd geluk gebracht aan de vroegere familie en het is op deze plek dat alle familiefeesten werden gehouden. Iris en Michiel doen die naam eer aan en zetten de traditie voort, ze maken van je verblijf een feestje! Michiel met z’n kookkunsten en Iris met haar gastvrijheid…

Het leven is een feest

Le Guinot biedt verschillende mogelijkheden voor je vakantie in Frankrijk. Je kunt overnachten in een van de gîtes, chambres d’hôtes, een charmant dorpshuis, twee authentieke vakantiehuizen of met meerdere gezinnen in de kasteelhoeve uit 1871. Waar je ook verblijft, de inrichting is een mooie mix van authentiek gecombineerd met design, robuust gecombineerd met brocante, modern comfort in een eeuwenoude setting. Sfeervol, warm en fijn… Le Guinot staat bekend om de kindvriendelijkheid. Michiel en Iris begrijpen als geen ander dat kindergeluk garant staat voor een fijne vakantie voor groot en klein.

Geniet van de rust en ruimte aan de lange tafels in de tuin, kijk uit over de landerijen, verpoos bij het zwembad en geniet, met volle teugen, van het goede leven in Frankrijk!

Bezig...
Ga naar de website


Le Guinot Rue du Guinot 21, Le Lac Est 24610 Saint Martin de Gurson Dordogne

Thema's uit dit plekje