Even geduld...
Schrijf een recensie
Lief! bungalow
Vakantiehuisje
2 - 6 personen
vanaf € 199 per weekend

Kindvriendelijke bungalows op de Veluwe

Lief! bungalows: op vakantiepark Coldenhove van Landal staan twee unieke bungalows, ingericht door lief! lifestyle. Op een heuvel, in het groen, staan deze vrolijke, frisse vakantiehuizen.

De ultieme lief! vakantie

Landal heeft een type bungalow, waar er maar twee van zijn. Lief! lifestyle heeft op de Veluwe twee 6-persoons vakantiebungalows ingericht. Het lifestyle merk, bekend geworden door de baby- en kinderkleding, heeft de bungalows kleurrijk ingericht, helemaal in de stijl van lief! Vrolijk en fris, voor een bijzondere vakantie-ervaring in het bos. 

Een zoete droom

De lief! bungalow is geschikt voor 6 personen, 2 volwassen en max. 4 kinderen. Een tweepersoons ouderslaapkamer, een heerlijke, zoete meisjeskamer met twee eenpersoons bedden en een stoere jongenskamer met een stapelbed. Er is een opvouwbaar kinderbedje beschikbaar. Naast alle standaard voorzieningen biedt de lief! bungalow ook een hippe speelkamer met lief! accessoires als een poef, zitzakken, krijtborden, speelkleden en vrolijk speelgoed. Lief! bungalow Eerbeek

Thema's uit dit plekje