Even geduld...
Schrijf een recensie
Maison Vivre+
Vakantiehuis
2 - 8 personen
vanaf € 1550 per week

Sfeervol vakantiehuis in de Midi-Pyreneeën

Maison Vivre+ is een prachtig ingericht vakantiehuis, waar je tijdelijk mag genieten van het leven als God in Frankrijk. Een authentiek Frans huis is gerenoveerd tot een warme plek, waar je tot rust komt, geniet van de ruimte, het zwembad, de omgeving en elkaar. Het goede leven+…

Maison Vivre

De oorspronkelijke stal is samen met het huis omgetoverd tot een woning waarbij de authentieke details mooi in evenwicht zijn met het huidige interieur. De liefde straalt er van af! Het huis is met veel oog voor detail ingericht door Ilse van de Meerakker, interieurstylist. Wonen is haar passie en mooie woonaccessoires maken haar blij. Nou, ons ook! Blader vooral even door de foto's en je pakt morgen je koffer nog! De grote tuin, het zwembad en het overdekte terras krijg je er bij. Wat ons betreft een dikke plus!

Midi-Pyreneeën

Maison Vivre+ staat in het dorpje Lalanne-Arque gelegen in de prachtige streek de Midi-Pyreneeën in Zuid-Frankrijk. Door de ligging op een heuvelrug heb je een weids uitzicht over de heuvels met in de verte de Pyreneeën. Geniet van de landelijke rust. Ben je die even zat, stap in de auto voor een dagje Toulouse, Biarritz of Andorra.

Bezig...
Ga naar de website


Maison Vivre+ Lalanne-Arqué

Thema's uit dit plekje