Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Maziéras Dordogne gîtes
Vakantiehuizen
2 - 26 personen
vanaf € 525 per week

5 Vakantiewoningen met verwarmd zwembad

Maziéras Dordogne gîtes is een klein en kindvriendelijk vakantiedomein, in het topje van de Dordogne met eindeloze bossen en meertjes. Een ideale plek voor (jonge) gezinnen die samen willen genieten van luxe, rust en andere leuke mensen willen ontmoeten. Zo’n plekje waar je vakantie altijd te kort is…

Je voelt je direct thuis bij Maziéras

De authentieke Franse hoeve met 5 luxe woningen biedt een zekere mate van exclusiviteit. De ruime vakantiewoningen zijn van alle luxe voorzien en hebben elk een eigen terras met ligstoelen en veel privacy. Op de binnenplaats is een ‘buitenhuiskamer’ met lekkere loungebanken. Aan de grote picknicktafel ontmoet je mede levensgenieters terwijl je de kinderen ziet spelen op het grasveld. De stoere ‘speelschuur’ is favoriet bij alle kinderen. Binnen kunnen zij (met nieuwe vriendjes) tafeltennissen, tafelvoetbal, spelen in het caravannetje en spelletjes doen. Buiten de schuur beleven ze uren plezier op de schommel, glijbaan en trampoline. Op woensdagmiddag mag iedereen mee schilderen; de mooiste kunstwerken worden een souvenir van een overheerlijke vakantie. Het gezamenlijke (verwarmde) zwembad biedt de nodige verkoeling op warme dagen en uiteraard veel vakantieplezier.

Maziéras: een plek om samen te genieten

Maziéras staat voor ‘samen genieten én andere leuke mensen ontmoeten’. Albert en Jacqueline houden van gezelligheid en hopen dat hun gasten openstaan voor ontmoetingen met de andere gasten. Niet alleen terwijl de kinderen lekker samen spelen, ook tijdens de table d’hôtes. Albert en Jacqueline koken en verrassen jullie graag, ze vinden het vooral leuk om te doen. Op de zaterdag verzorgen zij een barbecue, in een ontspannen sfeer waarbij je de andere gasten ontmoet en de kinderen gelijk ‘vriendjes’ maken. Twee keer in de week (maandag en donderdag) kun je aanschuiven voor het diner op een prachtige plekje, waar je geniet van het uitzicht en de betoverende zonsondergang.

Elke ochtend versgebakken broodjes, ontbijten op je eigen terras in de ochtendzon en de dag begint goed. Als de kindjes het broodmandje terugbrengen, krijgen ze wat lekkers van Albert en Jacqueline, die gek zijn op kinderen en graag een praatje met ze maken.

Ben je op zoek naar een ontspannen vakantie, op een plek waar niet alleen jij maar ook je kinderen zich thuisvoelen? Welkom bij Maziéras Dordogne gîtes!

(foto kanoën:  Marieke-Zwartscholten)

Bezig...
Ga naar de website


Maziéras Dordogne gîtes Mazieras 87440 Pensol

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: