Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Persoonlijk getest
De Schaapskooi
Luxe vakantiewoning
1 - 6 personen
vanaf € 500 per weekend

Logeren op een landgoed

De Schaapskooi in Doorn is een pareltje, een prachtig gerenoveerde vakantiewoning op de Utrechtse Heuvelrug. Voorzien van alle luxe en hedendaags comfort, met veel liefde en aandacht omgetoverd van bouwval tot droomplek. Het 6-persoons vakantiehuis ligt op een unieke locatie, in het groen.

Overnachten op de Utrechtse Heuvelrug

De 6-persoons Schaapskooi ligt op landgoed Sandenburg bij Doorn. Kronkelende landweggetjes, landerijen, idyllische boerderijen, lanen met eeuwenoude bomen, kastelen en weilanden vormen het decor waarin de Schaapskooi ligt. Verrassend mooi! De weg er naartoe maakt je blij, de aankomst is helemaal een verrassing. Achter zwarte staldeuren ligt een stijlvol, onder architectuur verbouwd, vakantiehuis; eigentijds en smaakvol. De originele vorm van de Schaapskooi is bewaard gebleven. Midden in de grote open ruimte met betonnen vloer en stoere gebinten staat een houten kubus met daarin de badkamer en strakke slaapkamers. In de keuken staat een lange eettafel, de woonkamer met houtkachel kijkt uit over de weilanden. De openslaande deuren geven toegang tot de grote tuin.

Centrale ligging t.o.v. Amsterdam & Utrecht

Ontspannen in het groen, fietsen langs landgoederen, wandelen over klompenpaden… De Utrechtste Heuvelrug verdient een grondige inspectie. Wordt de natuur je iets teveel, de centrale ligging maakt dat je alle kanten op kunt. Van Amsterdam en Rotterdam naar Utrecht en Den Bosch.

Brainstormen of vergadering bij de Schaapskooi?

Een dagje vergaderen of brainstormen? Bij de Schaapskooi, ook te huur voor een dag, ligt de inspiratie voor het oprapen!De Schaapskooi Buntlaan 2 Doorn

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: