Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Persoonlijk getest
Slapen op de Heide
5-persoons vakantiehuis
1 - 5 personen
vanaf € 425 per weekend

Bijzonder boshuis in Brabant

Slapen op de Heide is zo’n plekje dat je het liefst voor jezelf houdt. Idyllisch, hip ingericht, midden in het bos, in alle rust met veel ruimte… Bijna te mooi om waar te zijn!

Een sprookjeshuis in het bos

Vakantiehuis Slapen op de Heide ligt op een zeldzaam mooie plek in het groen, aan de rand van een relatief onbekend natuurgebied op de grens van Nederland en België. Rust, ruimte en privacy zijn gegarandeerd hier op De Strijbeekse Heide. Het is een plek waar je de drukte van het (gezins)leven in de stad kunt ontvluchten. Het boshuis is onlangs geheel gerenoveerd en licht en eigentijds ingericht. Een moderne badkamer en keuken, zonnige woonkamer met houtkachel, twee slaapkamers, ruimte voor max. 5 personen en heel veel buitenruimte. De grote tuin met zon tot ’s avonds laat is echt zo fijn.

Ga je naar België of Nederland vanuit Slapen op de Heide?

Het idyllische boshuis ligt in een prachtige omgeving. Niet voor niets draagt het huis de naam ‘Slapen op de Heide’. Je kunt hier eindeloos wandelen en fietsen. Ongerepte natuur met bos, heide, vennen en wild. De gezellige stad Breda ligt op fietsafstand en een dagje Antwerpen is ook een leuke optie. Maar het liefst blijf je hier thuis: luisteren naar het ritselen van de bomen, de kwetterende vogels en de laatste zonnestralen bewonderen die door de bomen een weg zoeken…

Bezig...
Ga naar de website


Slapen op de Heide Bergweg 1, 4856 AK, Strijbeek

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: