Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Persoonlijk getest
La vie à la campagne
Vakantiehuis
2 - 7 personen
vanaf € 1100 per week

Luxe vakantiehuis met privé zwembad

In de heuvels van de Lot et Garonne ligt de mooie vakantievilla La vie à la campagne, met privé zwembad. Net buiten St. Etienne de Villereal vind je dit heerlijke huis, waar je je bij binnenkomst direct thuisvoelt. Een huis dat je omarmt alsof het je eigen huis is; warm en sfeervol.

Het betere buitenleven

‘La vie à la campagne’: letterlijk vertaald plattelandsleven of buitenleven. Dit luxe vakantiehuis ligt op het platteland en is zo gemaakt dat binnen en buiten in elkaar overgaan. Door openslaande tuindeuren loop je de veranda op, een verlengstuk van de woonkamer. De ruime villa is compleet verbouwd en nieuw ingericht. Natasja en Jeroen hebben met veel liefde en aandacht een heel fijn vakantieadres gecreëerd. Tot in het kleinste detail klopt alles; een mooie mix van stoer, landelijk, romantiek en brocante. Het huis heeft 3 slaapkamers en twee badkamers. Op alle slaapkamers kan er nog een kinderbed (tot 6 jaar) bijgezet worden.

Ultieme ontspanplek

Wanneer je op zoek bent naar rust en ontspanning, dan vind je bij La vie à la campagne de juiste plek. Hier kom je binnen en laat je alles los. Vergeet voor een paar dagen de wereld om je heen en geniet van de ruimte, de rust op het platteland en het prachtige uitzicht. Op de veranda vind je meerdere fijne plekken om te zitten en te niksen. Het zwembad ligt er uitnodigend bij! Word jij net zo verliefd als ik op dit mooie huis?

Bezig...
Ga naar de website


La vie à la campagne St. Eti­enne de Villereal

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: