Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Persoonlijk getest
Villa Alwin
Luxe safaritenten en appartementen
2 - 7 personen
vanaf € 400 per week

Kindvriendelijk vakantieadres in de Marken

Villa Alwin ligt in Le Marche, op slechts 7 kilometer van de Adriatische kust. Misschien komt de naam je wel bekend voor? De familie Boerkamp deed in 2006 mee aan Ik Vertrek en verliet Nederland voor een Italiaans avontuur dat tot op de dag van vandaag duurt. Gelukkig voor ons!

Luxe tenten en appartementen

Villa Alwin en de familie Boerkamp staan garant voor kwaliteit, gezelligheid en persoonlijke aandacht. Door de kleinschalige opzet van dit vakantiedomein in de Marken vind je hier nog oprechte aandacht en gastvrijheid. Wanneer je vakantie gaat vieren bij Villa Alwin heb je de keuze uit de luxe safaritenten of de appartementen. De luxe tenten, 4 of 6 persoons, zijn volledig ingericht; met airco, klamboe, ingerichte keuken, veranda, een eigen badkamer en WiFi! Er zijn zelfs twee ligbedden met parasol voor je gereserveerd aan de rand van het verwarmde (!) zwembad. De appartementen bevinden zich in de volledig gerestaureerde authentieke Marchesiaanse villa. Ze zijn geschikt voor 4 tot 6 personen en modern & sfeervol ingericht. 

Zon, zee, strand, workshops, Italiaans eten…

Zon, zee, strand, bergen, authentieke dorpen, Italiaans eten, ijs en wijn, gastvrijheid, vriendelijke prijzen, la dolce vita; je vindt het allemaal nog in de omgeving van Villa Alwin. De heuvelachtige omgeving biedt prachtige dorpen, de zee en het strand zijn dichtbij en voor wie wil organiseren Alwin en Bionda een pizza avond, wijnproeverij, kookworkshop, BBQ…

Bezig...
Ga naar de website






Villa Alwin Via aso 146 63062 Montefiore Dell'Aso

Thema's uit dit plekje