Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Honden welkom
Persoonlijk getest
Villa Lafage
Luxe vakantiehuizen met zwembad
2 - 10 personen
vanaf € 800 per week

Vakantie in de Lot et Garonne

Villa Lafage bestaat uit twee bijzondere vakantiewoningen in de Lot et Garonne, Frankrijk. Een 5-persoons duiventoren en een 10-persoons landhuis. Landelijk gelegen, comfortabel ingericht en met privé zwembad; heerlijk vakantiehuizen in het zuidwesten van Frankrijk.

Slapen in een duiventoren

Villa Lafage heeft een pigeonnier, een echte duiventoren uit de 18e eeuw, voor 2 tot 5 personen. Yuri en Marcella hebben de duiventoren prachtig gerestaureerd, voorzien van alle comfort en bijzonder smaakvol ingericht. Het interieur is een combinatie van design met behoud van mooie oude details. Boven in de duiventoren ligt een slaapkamer, die uitzicht biedt op de omgeving. De oude duivengaten zijn nog zichtbaar in de hoge muren. Op de begane grond is een tweede slaapkamer met deur naar de tuin. Beneden in de toren is een ruime, luxe badkamer van 3 x 3 meter met enorme inloopdouche en design kranen. In de aanbouw ligt de zonnige leefkeuken. Geniet aan de ontbijttafel van het prachtige uitzicht over de velden, soms met zonnebloemen!

Landhuis XL

Onlangs gerenoveerd en nu de perfecte locatie voor een groot gezin, familie, vriendengroep of meerdere gezinnen. Landhuis XL biedt plaats aan 10 personen en heeft bijzondere eyecatchers als de Barcelona Chair, stoelen van Eames, Modular® verlichting en een echte Xian krijger uit China!

Met privé zwembad en kindvriendelijk

Bij beide huizen hoort een privé zwembad. Op het terras staan heerlijke ligbedden en een parasol. Er valt genoeg te beleven op Villa Lafage voor de kinderen. Er is een speelweide met glijbaan, schommel en trampoline. Een spannend meertje om kikkervisjes te vangen… Vriend(innet)jes zijn hier zo gemaakt! Om het vakantiegevoel compleet te maken, heeft Villa Lafage in het hoogseizoen een thuiskok beschikbaar. Hoe heerlijk is dat?!

Bezig...
Ga naar de website


Villa Lafage Lafage 47210 Bournel

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: