Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Vakantiehuis Villavendel
6-8 persoons vakantiehuis
2 - 8 personen
vanaf € 250 per weekend
Ga naar de website

Luxe vakantiehuis op Terschelling

Op zoek naar een heerlijk vakantieadres op de Waddeneilanden? Villavendel is een luxe en kindvriendelijk vakantiehuis op Terschelling. De vakantiewoning ligt op een prachtige plek middenin het rustige én gezellige dorpje Hoorn. Het onlangs gebouwde huis is stijlvol ingericht voor 6 personen (+ 2 kinderen). De inrichting is modern en warm met houten vloeren, kleurrijke slaapkamers, sfeervolle meubels, een gashaard en openslaande deuren naar het terras en de heerlijke tuin.

Geniet van strand, zee, duinen en bossen

In de directe omgeving geniet je van strand, zee, duinen en bossen. Of je er nu een weekend of een paar weken verblijft, je hoeft je op Terschelling geen dag te vervelen. Het eiland biedt prachtige fiets- en wandelroutes, musea, gezellige strandtenten zoals De ZandZeeBar, huifkartochten en volop sportmogelijkheden. Maar ook lekker niets doen kost geen moeite bij Villavendel. Geniet van een vakantie aan zee, in en om het huis, op het fijne terras, in de rustige tuin of ’s winters bij de haard.

Logeren bij Villavendel is genieten van rust & ruimte, ontspannen in een sfeervol huis, wandelen en fietsen op het nog pure en gastvrije waddeneiland, kortom…

Vakantie zoals vakantie hoort te zijn.

Ga naar de website


Vakantiehuis Villavendel Riezenweg 1F 8896 JP Hoorn

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: