Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Persoonlijk getest
Vakantiehuis Vossemeer
5-persoons vakantiehuis
2 - 5 personen
vanaf € 125 per nacht

Vakantiehuis met sauna in Flevoland

Vakantiewoning Vossemeer ligt op een unieke plek in Nederland. Het vakantiehuis is een van de monumentale dijkwoningen in het buurtschap Ketelhaven in Flevoland, vlak bij het gemaal. De natuurlijke omgeving van het huis komt terug in de inrichting, water en polder staan centraal in het huis.

Design, comfort en authenticiteit

De 5-persoons vakantiewoning is onlangs gerenoveerd en straalt warmte en luxe uit. Het is een lichte woning met een rustgevende uitstraling. Een gezellige woonkamer met authentieke kachel, een luxe ingerichte keuken en een heerlijke grote eettafel. Mooi detail is het levensgrote fotobehang met een afbeelding van lang vervlogen tijden, perfect passend bij het dijkhuis. Het is duidelijk dat een binnenhuisarchitecte de inrichting voor haar rekening heeft genomen. De kleuren zijn prachtig op elkaar afgestemd, authentieke details mooi in het licht gezet en goed gecombineerd met hedendaags comfort. Design, comfort en authenticiteit in een perfecte mix. Op de eerste etage liggen de drie zonnige slaapkamers, in mooie tinten geschilderd. Veel wit, naturel hout, lichtblauw en zacht groen, de kleuren van water en polder. De ruime badkamer heeft een luxe bad en sunshower en op de zolderetage kan je genieten in de houten sauna met gezellige relaxruimte.

Rust en ruimte

Flevoland is een polder voor rustzoekers, fietsers en wandelaars. Mooie fietsroutes, goede wandelpaden en de mooie plaatsen Kampen, Elburg en Urk in de buurt. De perfecte uitvalsbasis om deze provincie te verkennen is vakantiewoning Vossemeer, het huis van rust en recreatie waar water en polderland centraal staan.

Bezig...
Ga naar de website


Vakantiehuis Vossemeer Vossemeerdijk 9 8251 PM Ketelhaven

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: