Even geduld...
Schrijf een recensie
Bezig...
Villa Jachtrust
Masterbedroom de Pauw
Landelijke omgeving
Voorgevel Villa Jachtrust
Schaapjes naast het huis
Kamer Pauw
Badkamer Pauw
Luxe slaapkamers
De kamer in de nok
Eettafel bij Jachtrust
Goede nachtrust
Villa Jachtrust
Masterbedroom de Pauw
Landelijke omgeving
Voorgevel Villa Jachtrust
Schaapjes naast het huis
Kamer Pauw
Badkamer Pauw
Luxe slaapkamers
De kamer in de nok
Eettafel bij Jachtrust
Goede nachtrust
Pin
Marleen ontdekt

Villa Jachtrust

8-persoons vakantiehuis

Villa Jachtrust
8-persoons vakantiehuis

2-8 personen
vanaf € 550 per week

Luxe vakantiewoning nabij Utrecht

Temidden van koeien, schapen en perenbomen ligt de prachtige rietgedekte 'Villa Jachtrust', centraal in Nederland aan de rand van Houten. De karakteristieke vakantiewoning was vroeger van de jachtopziener, tegenwoordig valt de woning onder monumentenzorg. De woning is in 2009 volledig gerenoveerd, onder leiding van bouwdeskundige Bob Sikkens en wordt door de eigenaren met liefde onderhouden. Veel oog voor detail, authentieke elementen... alles aan de villa is fijn! Omringd door een ruime tuin met eigen boomgaard, verschillende terrassen, lekkere ligstoelen, een gezellige woonkeuken, heerlijke living met kachel, luxe slaapkamers met eigen badkamers, wat wil je nog meer?

Edelhert, fazant of pauw

Vroeger werd er jacht gemaakt op de drie slaapkamers. Het Edelhert is een grote slaapkamer met als inspirerende tekst op de wand. De Fazant is de kamer met het mooiste uitzicht op de boomgaard en de koeien in het weiland. 'Remember yesterday, dream of tomorrow, but live today' wordt je bij binnenkomst in de Fazant verteld. Live today, geen probleem, dat lukt hier wel! Trots als een pauw is eigenaresse Philyanne op de masterbedroom de Pauw. Onder de nok bevindt zich deze prachtige kamer voorzien van alle luxe. Een bad midden in de kamer, een regendouche, bijzondere ramen. Het wordt nog moeilijk om de kamer te verlaten.

Met familie of vrienden

Villa Jachtrust is perfect gelegen voor uitstapjes in de omgeving. De gezellige stad Utrecht ligt vlakbij, maar ook Culemborg en Amerongen zijn een bezoek meer dan waard. Geniet van de Utrechtse heuvelrug, wandel langs imposante landhuizen langs de Kromme Rijn. Echt een bijzonder plekje voor met de familie of een vriendengroep. Borrelen aan de keukentafel, kokkerellen in de moderne keuken, een goed glas wijn bij de haard en zwoele zomeravonden in de boomgaard. Anders nog iets?

Wil je hier graag overnachten?
Vraag vrijblijvend de beschikbaarheid aan.


Ga naar de websiteAls je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: