Even geduld...

Op een boogscheut van Brussel, middenin het magische Hallerbos met z’n metershoge bomen en z’n blauwpaarse dekentje van boshyacinten, vind je Mamuli: een conceptstore in het bos. Vier ‘feel good-redenen’ waarom een bezoekje aan Mamuli echt een héél goed idee is! 

TWFtdWxpTWFtdWxpIA==

  • Het warme welkom van eigenaresse Sylvie en haar broer Stef: echt iedere klant wordt getrakteerd op een vriendelijk praatje, koffie & thee, een tof muziekje en een gezellig vuur. Wat is het hier sfeervol & licht!
  • De fijne mix van gadgets & design. Voor in de keuken, in de lounge of op de zetel, de tuin, je kids of lekker voor jezelf. Extra leuk: veel van de merken zijn gewoon van bij ons (dus deel je vondsten met #ikkoopbelgisch).
  • De toffe boomhut voor de kindjes: terwijl zij zich buiten amuseren, snuister jij op je gemakje rond. Hoe heerlijk!
  • Het magische Hallerbos, gewoon om de hoek! Hier beleef je de lente pas echt: kwetterende vogels, als je geluk hebt een reetje en duizenden blauwpaarse bluebells (alleen dat woord al klinkt zo sprookjesachtig). Wonderschoon!

Praktische info

Openingstijden: Van woensdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur. Op de eerste zondag van de maand is Mamuli ’n dagje extra open (11.00 – 17.00 uur). 
Locatie: Nachtegaalstraat 198, Halle (binnen 15 minuten sta je in hartje Brussel).

Tip! Combineer je ’n bezoekje aan Mamuli met het Hallerbos? Ga dan vroeg op pad. Tot half mei is het bos erg druk, zeker in het weekend!
Meer weten? Neem een kijkje op de website van Mamuli. De bloeiperiode van de boshyacinten volg je via de website van het Hallerbos. Daar vind je ook alle parkeermogelijkheden.