Even geduld...

Lingerie ontwerpster Marlies Dekkers laat haar diversiteit zien door het openen van een luxe Bed & Breakfast in haar thuisstad Rotterdam. In een statig herenhuis in het karakteristieke en veelzijdige Rotterdam-West biedt Marlies Dekkers een uniek verblijf aan nationale en internationale gasten die een voorliefde hebben voor de stad Rotterdam maar ook voor het kenmerkende design aspect van de stad én van Marlies Dekkers.

Uniek aan de Bed & Breakfast is het interieur, volledig door Marlies Dekkers ingericht met werken van studio Job en Marcel Wanders. Je vindt veel faciliteiten en extra services in de Bed & Breakfast zoals een prachtig dakterras met een 360 graden view over Rotterdam, private gym met mogelijkheid tot inhuren van een personal trainer, privé sauna, keuken voorzien van luxe apparatuur, boodschappenservice, personal shopping service en meer. De Bed& Breakfast biedt alles in de persoonlijke smaak van Marlies Dekkers, dus ook de biologische lekkernijen en de verse thee bij het ontbijt. De Bed & Breakfast is vanaf heden geopend.

Marlies Dekkers reist voor haar lingerie concern de hele wereld over. “Ik slaap in allerlei verschillende gelegenheden. Vaak zijn dit luxe hotels, maar wat de accommodatie echt goed maakt is de gastvrijheid en het gevoel van thuiskomen als ik ergens binnenkom. Ik weet hoe vermoeiend verre reizen zijn en wat je wilt ervaren als je het verblijf binnenkomt: een warm gevoel. Neerploffen op de bank of juist even genieten van de luxe faciliteiten, maar ik moet ook de gelegenheid hebben om er even te leven zoals ik normaal ook doe. Ik heb deze criteria samengevoegd en gecombineerd met de juiste sfeer die ik heb gecreëerd door de Bed&Breakfast zelf in te richten.”

Marlies Dekkers leeft haar motto ‘dare to dream, dare to grow, dare to be’. Tijdens haar bewezen carrière als hoofd van het internationale lingerie merk marlies|dekkers liet Marlies zien dat haar creativiteit verder gaat dan het ontwerpen van de bijzondere lingerie door bijvoorbeeld het ontwerpen van de inrichting van haar eigen stores. Haar huidige successen gaan door en zo ook haar dromen. Een Bed & Breakfast stond altijd al hoog op de wishlist van Marlies Dekkers. “Ik inspireer vrouwen om hun dromen na te leven. Zelf geef ik graag het goede voorbeeld, eerst door het opzetten van mijn bedrijf en nu ook door deze droom te realiseren. Ik kan niet wachten om de eerste gasten te mogen ontvangen!”

Iets voor jou? Het is mogelijk met 3 personen te overnachten (2e slaapkamer met 1-persoonsbed) voor een kamerprijs van € 350 per nacht….