Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Mas Isa
Guesthouse
1 - 8 personen
vanaf € 125 per kamer

Luxueus charmeverblijf in Belgisch Limburg

Mas Isa Guesthouse is een luxueus charmeverblijf in Belgisch Limburg, een sfeervol en karakteristiek landhuis met vier ruime gastenkamers. Voor een romantisch weekend samen, een paar dagen weg met je gezin of reserveer het hele huis met vrienden. Met wie je ook gaat, het wordt gegarandeerd genieten van de charme van Mas Isa.

Overnachten bij het charmante Mas Isa

Eigenaresse en gastvrouw Isabelle heeft met Mas Isa een droom waargemaakt. Haar droom om een bijzondere plek te creëren waar gasten komen om te genieten van het leven. Een plek met gemoedelijke luxe en huiselijke warmte. Charmant, sereen, zacht, fris…

De vier kamers van Mas Isa zijn verdeeld over de vleugels van het landhuis. Kom je samen logeren dan vind je een heerlijke plek in de rechtervleugel met een luxe slaapkamer (de Zonnekamer), een volledig ingerichte keuken en een leefruimte. De linkervleugel biedt plaats aan maximaal 6 personen. Ideaal voor gezinnen of vrienden. Los van de drie slaapkamers (Erkerkamer, Tuinkamer en Torenkamer) heb je ook in deze vleugel een gemeenschappelijke ruimte met lange tafel en knusse zithoek, een volledig ingerichte keuken (incl. koffie & thee) en toegang tot de heerlijke tuin. Kom je met 8 personen, reserveer dan de volledige Mas met vier slaapkamers en vier badkamers.

Het ontbijt kun je apart reserveren. Isabelle brengt je met plezier een goed gevulde ontbijtmand of dekt de tafel voor je in de tuin.

Wat ga je doen in Belgisch Limburg en Haspengouw?

Neem de tijd om dit mooie stukje België op je gemak te verkennen, er is voor ieder wat wils. Spring op de fiets in hét fietsparadijs van België, met een uitgebreid netwerk aan routes en fietspaden. Het fietsen door water in de buurt van Bokrijk is misschien wel een van de bekendste fietspaden van België, maar vergeet ook zeker in het voorjaar de bloesemroute niet. Is fietsen je iets te intensief? Huur een Vespa om door de heuvels van Haspengouw te toeren.

Ook te voet valt er genoeg te ontdekken. Ga wandelen in het Provinciaal Domein Nieuwenhoven, Domein ’t Speelhof of het Provinciedomein Het Vinne. Laat je liever voor je lopen? Bij Mas Isa zijn paarden meer dan welkom. Het ruiterpadennetwerk is zo’n  650 kilometer lang en leidt je over onverharde paden en door duinen, heide en bos. Na afloop wacht je een warm thuis bij Mas Isa.

Bezig...
Ga naar de website


Mas Isa Grotestraat 246, 3850 Nieuwerkerken

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: