Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Duurzaam plekje
Honden welkom
Persoonlijk getest
Meadow op het Deventer Stadsstrand
Pop-up horeca
vanaf 1 persoon
vanaf € 5 koffie met lekkers
Ga naar de website Reserveren

Bijzonder Plekje aan de IJssel

Meadow is een pop-up horecavoorziening op het Stadsstrand van Deventer, de leukste plek van april tot eind oktober voor koffie, handgemaakte taarten, ontbijt, lunch, borrel, diner of gewoon even lekker voor je uit zitten staren.

Meadow, voor een instant vakantiegevoel

Op weg naar Meadow krijg je al een vakantiegevoel. Vanuit het centrum van Deventer ga je met het pontje over, een paar minuten lopen en je bent er. Zoek een plekje in een van de ligstoelen in het gras (Meadow betekent weiland) of op het gezellige terras. Ook bij minder mooi weer is een tochtje naar de overkant een goed idee, binnen is het ook leuk!

Als er één plek is waar veel liefde, tijd en energie in gestoken is dan is het deze ‘pop-up horecavoorziening ‘ wel. Over de bouw is goed nagedacht, met gerecyclede containers en hergebruikte materialen als basis. M.b.v. een architect is het ontwerp zo gemaakt dat het paviljoen zo veel mogelijk opgaat in de omgeving en niet te veel opvalt in de wei.

En dan even over de keuken, die moet echt apart genoemd worden. Arabische fusion, zo omschrijft eigenaresse Evelien de gerechten op de kaart. Alles met een Arabische twist. Zo lekker, alleen daarvoor moet je de IJssel oversteken. Neem wat vrienden mee zodat je samen de Tamazzaza kunt bestellen en proeven.

Het mooiste plekje aan de IJssel

Meadow op het Deventer Stadsstrand ligt op een van de mooiste plekjes langs de IJssel, met de skyline van Deventer als uitzicht. Er wordt regelmatig iets georganiseerd, van ijs maken voor de jeugd tot grillen met een TV-kok. En anders kom je gewoon lekker naar het strand. Het Stadsstrand is er niet alleen voor Meadow. Neem gerust een handdoekje mee om in het gras te liggen, ga picknicken of loungen in het weiland, aan de waterrand spelen met je kinderen, een balletje trappen of geniet even van het nietsdoen op deze stadsweide, bedoeld voor iedereen.

Bezig...
Ga naar de website


Meadow op het Deventer Stadsstrand Bolwerksweg 11, Deventer

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: