Even geduld...

Met de kippen op stok!

Verhip, is dat een Kip? Jazeker!! Op Charmecamping de Vledders staan 3 Kipcaravans uit de jaren '70 / '80 te huur. Deze prachtige oldtimer caravans zijn gerestaureerd en gerestyled door Maartje Koning van In de Hippe Kip. Eigentijdse kwaliteit met een fantastische aankleding van binnen. Oude charme in een nieuwe tijd, helemaal hip! De gepimpte caravans staan te huur bij Camping de Vledders in Drenthe, op een mooi old-timerhoekje tegen de bosrand.SW50ZXJpZXVyIEhpcHBlIEtpcA==

Er zijn 2 types met een verschillende kleurafwerking :

  • Kip 470 : vast bed ( 1.80 x 1.95 m ) ; een zitje voor 4 personen, gemakkelijk om te bouwen tot bed ( 1.30 x 195 m ) en met een schuifwand af te sluiten; ruime middenkeuken met gasfornuis ( 3 pits), koelkast met vriesvakje en een spoelbak ; de nodige kastruimte ; en aan de voorkant voortent / luifel met tuinstoelen en tafel.
  • Kip Regenboog:  deze caravan is kleiner, heeft dezelfde indeling met vast bed van 1.30 x 1.90 m en een 2 persoons zitje van 0.65 x 1.90 m ( eventueel om te bouwen tot bed ); een middenkeuken met 2 pits gasfornuis en koelkast. Overigens dezelfde kwaliteit van inrichting.

Ga jij met de hippe kip op stok?