Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Persoonlijk getest
Natuurexcursie IJsseldeltaman
Natuurexcursie
1 - 12 personen
vanaf € 20 per persoon

Ga mee op unieke vaartocht met de IJsseldeltaman

De IJsseldeltaman neemt je in zijn boot mee op excursie in de IJsseldelta. Een bijzonder stukje Nederland bij de IJsselmonding, het Ketelmeer en niet ver van Kampen. Ontdek dit Nationaal Landschap vanaf het water en laat je meevoeren door de enthousiaste verhalen.

Natuurexcursies in de IJsseldelta

De IJsseldeltaman, Jan, past de excursie graag aan aan jouw wensen. Vogelliefhebber? Er leven veel bijzondere vogels in de IJsseldelta: de vliegende deur (zeearend), de visarend, lepelaars, oeverzwaluwen, verschillende soorten reigers en tal van andere vogels. De Big Five van het Ketelmeer spotten? Schrijf je in voor de 2 uur durende safari. Voor de dag- en dauwtocht moet je een vroege vogel zijn, maar dan krijg je ook wat. Zo vroeg uit de veren word je beloond met de ontwakende natuur, vogels die uitvliegen, reeën die naar een ander eiland zwemmen bij de eerste zonnestralen. Wandel over de Ramspolplaat tijdens de Eilandtocht of leer meer over d’ Olde Zeeroute. Bij elke tocht zal de stilte je begeleiden.

Over de IJsseldeltaman

Jan Visscher is geboren en getogen in de IJsseldelta. Als kleine jongen werd hij al meegenomen naar de eilandjes om mee riet te snijden met zijn vader. Hij kent het gebied als geen ander en vertelt er enorm gepassioneerd over. Prachtige verhalen van toen, interessante weetjes van nu. Terwijl je langzaam vaart over ondiepe kreken langs tal van eilanden vertelt Jan je de mooiste anekdotes ondertussen wijzend naar vogels, bomen en het waterleven.

Bezig...
Ga naar de website


Natuurexcursie IJsseldeltaman Frieseweg 9 8271PA IJsselmuiden

Thema's uit dit plekje