Even geduld...
Lezen
Plekjes
Informatie
lezen
Plekjes
bekijken
Natuurhuisje
Op zoek naar een vakantiehuisje in de natuur? Zoek niet langer, ik heb de mooiste natuurhuisjes voor je gezocht en op een rij gezet. Bijzondere huisjes in het groen, in alle rust, omringd door puur natuur.

De mooiste huisjes in de natuur

Bekijk de huisjes in de natuur »

Kom tot rust in de natuur

Op vakantie gaan in de natuur is goed voor je. Door de rust om je heen, de ruimte en de geluiden van de natuur laad je weer helemaal op. Geen prikkels van het drukke stadsleven, overlast van de buren of je smartphone die je de hele tijd roept. Die zet je namelijk uit (of je hebt geen ontvangst tijdens je vakantie in het bos). Van een wandeling door de natuur word je al blij, kun je nagaan wat een weekendje, midweek of vakantie in een huisje in het groen met je doen.

Een idyllisch wit huisje in het bos.

Waarom kies je voor een natuurhuisje?

Klinkt het je als muziek in je oren, opladen in de natuur? Zo’n digitale detox in het groen? Wandelen, tot rust komen en tijd hebben voor elkaar? Wil je eindelijk dat boek op je nachtkastje eens uitlezen? Dan is een vakantie in een natuurhuisje echt wat voor jou!

De geselecteerde vakantiehuisjes hebben allemaal een unieke ligging. Het ene huisje ligt op een bijzondere plek aan het water, het andere huisje verstopt in de bossen. Soms alleen maar bereikbaar per waterfiets, over een onverhard bospad of te voet. En dat maakt de huisjes zo speciaal. Daarnaast bieden de bijzondere natuurhuisjes ook allemaal het nodige comfort. Ze zijn modern, meestal hip, hebben een houtkachel of een fijne veranda, soms een hot tub of sauna, maar vooral alles wat je nodig hebt voor een ontspannen verblijf.

Favoriete natuurhuisjes

Wanneer ik echt even weg van huis wil zijn, zoek ik ook graag de rust in de natuur op. In slaap vallen met het geritsel van bladeren, de wind door de bomen en wakker worden door het gekwetter van vogels, een specht. Van deze huisjes kom ik niet alleen tot rust, ze inspireren me ook: door de vormgeving, de sfeer, het interieur…

Kijk zeker ook even bij de overige natuurhuisjes, eigenlijk zijn ze allemaal even mooi en fijn! Hier wil je zijn, in elk seizoen.
De mooiste huisjes in de natuur

Op zoek naar een vakantiehuisje in de natuur? Ik heb de mooiste huisjes op een rij gezet. Huisjes in het groen, in alle rust, omringd door natuur.