Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Duurzaam plekje
Persoonlijk getest
Natuurlofts®
Unieke vakantiehuizen
1 - 5 personen
vanaf € 145 per nacht

Bijzonder overnachten in Zuid-Limburg

Natuurlofts® zijn uniek vormgegeven en onder architectuur gebouwde vakantiehuizen, op een prachtige locatie in het Zuid-Limburgse Heuvelland. Op Landgoed Moerslag staan vijf Natuurlofts® op een rij, aan de rand van de wei.

Natuurlofts® – meer dan slapen

Hoewel er vijf vakantielofts op een rij staan en ze van buiten identiek lijken, zijn ze toch allemaal anders. Elke loft heeft een andere beleving, een ander gevoel. Wat in elk huis gelijk is, is de focus op de grote ramen met fantastisch uitzicht over het heuvelland. De thema’s van de huizen bepalen de indeling. Zo vind je in Natuurloft® Rust het comfortabele bed voor het raam en bij Natuurloft® Koken een hypermodern kookeiland. Kies je voor Lounge dan kijk je vanaf de gezellige zithoek uit over het Limburgse land.

Elke Loft is luxe, ingericht met duurzame en natuurlijke materialen, en heeft een eigen hot tub. Je kiest de Natuurloft® die het beste past bij jouw wensen. Een bubbelbad erbij? Liever een houtgestookte pizza-oven op je terras? Een haard? Zo ervaar je dat een weekendje weg of vakantie vieren bij de Natuurlofts® veel meer is dan slapen.

Duurzaam en natuurvriendelijk overnachten

De Natuurlofts® zijn zo gebouwd dat ze nauwelijks opvallen in de natuur en meegaan met de glooiing van het landschap. Daarnaast zijn de lofts volledig energieneutraal: zonnepanelen en warmtepompen zorgen voor warm water, verwarming én koeling.

Landgoed Moerslag en omgeving

De bijzondere lofts liggen op Landgoed Moerslag, samen met een camping en enkele andere vakantiehuizen. Door de locatie van de Natuurlofts® ervaar je toch alle rust en privacy.

Vanaf Landgoed Moerslag starten wandel- en fietsroutes door het Limburgse Heuvelland. De omgeving is prachtig en gevarieerd. Een bezoek aan Maastricht is eenvoudig, slechts 10 minuten rijden en je staat in hartje stad. Ook Luik en Aken liggen binnen bereik. Een terrasje pikken aan de Maas of liever het gevoel van Frankrijk ervaren op een terrasje net over de grens in Franstalig België? Alles kan! Maar ga vooral genieten van de luxe van de lofts en het niets moeten…

3x doen vanuit de Natuurlofts®

  • Italiaans eten in het dorpje St. Geertruid bij Restaurant L’appetito Gran Gusto
  • Terrasje pikken bij Eetcafé Aon ’t Bat in Eijsden, het beste terras van Limburg
  • Net over de grens een ijsje eten bij IJssalon ’t BakhuisNatuurlofts® Moerslag 32 6265 NC Sint Geertruid

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: