Even geduld...

Ga jij binnenkort een dagje naar Dordrecht? Vergeet niet om koffie te gaan drinken bij Nobel's Brood, in de historische binnenstad. 

Nobel's Brood – helemaal van nu

Ons bezoek aan de stad Dordrecht was er een vol verrassingen. Blij en verrast door het mooie centrum met de grachten, historische panden en de gezellige binnenhaven. Nog blijer door ontdekkingen als Nobel's Brood, een bakkerij van nu. In een historisch pandje in de Grotekerksbuurt zit de bakkerij van Willemijn en Sander, een bakkerij waar je een warm gevoel van krijgt zodra je binnenloopt. 

Kleine banken op de stoep voor de oude gevel voor je kopje koffie, een etalage vol met stoere broden, de prachtige tint groen op de muur en de toonbank van sloophout vol met lekkernijen als havermoutkoeken, appeltaart, homemade cake en zoete broodjes. Denk daarbij de geur van versgebakken brood en het water loopt je in de mond. 

Bij Nobel's Brood worden de hele dag door broden vers afgebakken; biologische broden, stokbrood, zuurdesembrood, Nobel's Brood, Ciabatta, speltbrood, baquettes, rogge brood… Eerlijk, puur en authentiek. Ambachtelijk, maar ook helemaal van nu. Daarnaast kun je bij Nobel's Brood terecht voor regionale producten van boeren uit Zeeland en Zuid-Holland. Boerenroomboter, jam, appel- en perensap, siroop, honing, eieren… veelal biologisch en bijzonder smakelijk!

Bocca koffie met lekkers

Neem achterin de winkel plaats voor een heerlijke kop koffie of thee. Nederlandse koffie van Bocca (biologisch) en verse kruidenmelanges van Pluk! Kruidje voor in de thee. Een krantje, warm croissantje en je dag kan niet meer stuk. Alles voor eerlijke prijzen, dat maakt het extra lekker.

Vers brood op zondag

Voor de broodservice op zondag wil ik wel in Dordrecht wonen. Op zondagochtend springt Sander op zijn bakfiets om het net afgebakken brood bij je thuis te bezorgen. 

Praktische informatie:

Nobel's Brood – Grotekerksbuurt 53 Dordrecht