Even geduld...

Na de pop-up stores en pop-up restaurants is nu ook het eerste pop-up hotel een feit: Novanta 90. Novanta betekent 90 en dat is precies het aantal dagen dat dit hotel in de Toscane geopend zal zijn.

Dat was het oorspronkelijke plan voor het unieke pop-up hotel dat in juni 2014 opende, op een bijzondere locatie in een ongerept stukje Toscane. De initiatiefnemers Igor, Mart en Leonard hebben een oude hoeve in een verlaten gehucht omgetoverd tot een tijdelijk hotel, waar je kunt genieten van het echte Italië. Slow living; rust, ruimte, een prachtige omgeving en pure, verse maaltijden bereid met de mooiste ingrediënten uit de omgeving. Het blijkt zo’n succes dat Novanta 90 nu elk jaar opnieuw haar deuren opent.

Novanta heeft slechts 6 grote gastenkamers (geschikt voor 4 personen per kamer). Hoewel basic ingericht, ervaar je hier toch luxe. Luxe van de unieke locatie, de rust, de sfeer, de mensen, de maaltijden, het goede Italiaanse leven. Je voelt je uitverkoren dat je hier mag logeren.

Authentiek genieten bij Novanta 90

Igor, Mart en Leonard willen je tijdens je verblijf in het pop-up hotel (inclusief zwembad!) graag laten zien en proeven dat er nog een stukje ongerept Toscane bestaat. Idyllische dorpjes in de omgeving, schilderachtige kloosters en prachtige natuurgebieden.

De nadruk ligt op de Italiaanse keuken. Elke avond kun je aanschuiven voor het diner, je mag zelfs helpen koken. Er wordt zoveel mogelijk gekookt met lokale, biologische producten. De wijnen komen uit Arezzo, truffels worden gezocht met Nicolo en Fabrizio laat je graag proeven van zijn eigen salami’s en prosciutto. Fantastische smaken, lange tafels, goede wijnen en fijn gezelschap: een feest om mee te maken!

Ontdek een authentiek stukje Toscane vanuit pop-up hotel Novanta 90.
Novanta 90 – Borgo di Gello, 52011 Bibbiena AR, Italië

Ontdek ook deze plekjes: